Aviseringar
Rensa alla

Till alla som har något slags av självskadebeteende!


Ämnesstartare

Att du skadar dig själv kan hända på många olika sätt! T.ex:
-Man säger dumma saker till sig själv
-Man skär sig (det vanligaste)
-Man dricker, tar droger

Förklaring:
När man säger dumma saker till sig själv så säger man oftast i sing hjärna t.ex: Jag är värdelös.
Flera gånger!

Lösning: Prova säga i din hjärna "jag är värdelös" med en rolig röst!
)Jag provade, jagtog det som ett skämt). Prova det flera gånger, tillslut så kommer det inte att bli så mycket "jag är värdelös" trams.

Förklaring: 
Att man skär sig är nog det vanligaste av allt! Det tycker jag är det dummaste man kan göra med sig själv. Ni (vissa av er)  kanske inte tror på gud, men jag gör. Jag tror på att han skapade oss människor. Han skapade oss, vi, jag, för att bli just "jag". Han la ner mycket arbete på just den kroppen du förstör. Har du någonsin tänkt på att du skär i den kropp som när du dör, ska till Gud. Han lånade ut dig till världen! Han vill ha tillbaka dig sen, när du dör. Och så skär du i den kroppen, och förstör den! Det är exakt som att köpa en helt ny TV, ta en hammare och krossar den fina nya TV:n. 

Lösning: Försök att tänka på något annat när du vill skära dig. Tänk t.ex på det jag skrev precis ovan! Tänk och fundera över varför och vad det hjälper med att skära sig. Vad ska hända när du gör det?

Förklaring: Och till vanlig sak är att man dricker och drogar, tills smärtan går! Att dricka alkohol kommer inte att hjälpa dig. Samma sak med droger. Du förstör bara kroppen! Har du någonsin tänkt på att alla dina organ sitter där för att hjälpa dig, för att hålla dig frisk, och du bara käka skit istället!

Hoppas att du förstod mig. Kom och snacka om du vill!
//me!


   
Citera
Hyfs
 Hyfs

Tumme upp


   
SvaraCitera
Em_00

Viktigt att prata om! Tack för att du delar med dig.


   
SvaraCitera