Forumet - Till er som anser er ha en "dålig dag". [shake]

Till er som anser er ha en "dålig dag". [shake]

437 0 39
Det har ni inte.
Inte om ni jämför med min dåliga dag.

Hann sova två timmar innan jag vaknar av smärtor i hela ryggen, magen och känner mig spysjuk som in i helvete. Hade bara en, ja EN värktablett. Ville spara den och jag försökte hålla ut men tillslut så kunde jag inte stå emot. Fryser ihjäl och mår så dåligt så jag skakar.

Mår jag så dåligt så jag vill hoppa ut genom balkongen så vill jag vara ensam. Får jag det? Nää. Mamma kommer på besök och spelar Dolly Parton på högsta volym samt sjunger med. Kan snart inte hålla inne spyan längre. Eftersom att hon är städtokig så får jag stå ut med att hon gör intrång i min lägenhet och dammsuger fem gånger samt skurar sjuttioelva gånger och stör mitt försök att hålla spyan inne.

Och som körsbäret på vaniljglassen så fick jag nyss reda på att den dagen jag fruktat snart är här - stambyte. Jag skiter i att jag måste stå ut med ett gäng gubbar som river kök och badrum samt att duschen och toaletten inte kommer vara tillgänglig hela tiden - min första tanke går till min katt som skiter på sig så fort det plingar på dörren. Är mycket rädd över att han inte kommer orka det här då han är gammal och en väldigt rädd kissemisse. Så nu måste jag hitta en ny lägenhet snabbt.

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

Spana också in:

Jag slant precis med osthyveln och skar upp ett 3cm lång jack i tummen, det blöder som fan och nu kan jag inte öppna mjölkpaketet. Dessutom skrattar min kille åt mig och säger att jag är sämst som inte kan göra en ostmacka själv och frågar om han skall köpa barnmat åt mig så jag inte behäver använda vassa köksredksap [cry]
Måste bara säga att jag inte tyckte det lät så försärligt :p

Jag vill inte tävla eller så, men en dag ur mitt liv, under två års period skulle se ut såhär: Vakna upp hos pojkvännen, vara lite arg för att man är så hungrig och får inte lämna sovrummet, väntar, får ingen frukost.. blir istället slagen tills man ligger och gråter på golvet... klockan tickar iväg och jag måste sticka direkt till skolan. Får fråvaro.
Kommer hem och äter.. sedan måste man iväg till pojkvännen igen. Blir deppig av att va instängd hela tiden..blir våldtagen, sedan gråter sig till sömns.
[y]


But not anymore! [smile]