Forumet - Till er som epilerar!

Till er som epilerar!

3602 0 20
Jag har införskaffat en epilator. (som låter som en hel dammsugaraffär, men det får man väl stå ut med)
Vaxning är ju så mycket lättare och bättre, hallå????
Bortslitet hår stannar på vaxet, det gör inte ont flera tusen små gånger utan flera stora ggr. Men smaken är väl som baken. Man vande sig vid denna smärta också i och för sig. Den var inte så farlig efter ett tag. Fast kanske är värre när man har sparat hår ett tag. Får testa.

Men nu till problemet. Man måste ju ha flera centimeter (eller typ två iaf) hår för att det ska funka??? Mina ben är nu epilerade och fortfarande stubbiga, det tunnar ju bara ut. Hur ska det då vara för dem med grov hårväxt? Men mina armhålor är iaf 100% hårfria, även om den högra var svår. Kan man inte skölja av den under vatten? Nej det ska man nog inte.
Och detta har jag funderat på; blir ni också lite yra i huvudet/får ont i huvudet/ögonen när ni tittat med båda ögonen ned åt sidan. Tex när man håller huvudet någorlunda rakt fram och tittar ned i sin armhåla med båda ögonen?+ God morgon i stugorna.

Image

Denna har jag. Det ska vara någon fancy pincett som går att ta ut också, men den får jag inte ut. Men jag har redan en pincett så det är lugnt.
mrman:

HAHAHA den ser ut som en dildo [crazy]


Nä men en vibrator! Kom att tänka på detta i morse. Illa att jag lade den på soffbordet hemma hos min pappa förut [sad][sad] hoppas att han inte såg den.

Utspädaren:

mm, exakt samma sak händer mig.


Bra att jag inte är felkonstruerad då. Eller så är vi båda det.

Spana också in:

isola:

Och detta har jag funderat på; blir ni också lite yra i huvudet/får ont i huvudet/ögonen när ni tittat med båda ögonen ned åt sidan. Tex när man håller huvudet någorlunda rakt fram och tittar ned i sin armhåla med båda ögonen?


ja[sad]

och med epilator vet jag ej. har gjort ett drag med epilatorn på benet med kanske, 5 mm hår. håret försvann men fy faaaaaaaan vilken jääääääävla smärta assooo[n] aldrig igen
nubbie:

Men det gör ju svinont [chocked]. Epilerar bara benen, klarar inte av att epilera något annat [shake].


är tvärtom. men det sved lite i början såklart. men känns som om huden på smalbenen är tunnare än under armarna???

Sagitta:

Du kanske får köra en gång till. Det som känns stubbigt kanske är hårsäckarna förresten, som är lite svullnad.


nej det var hår [sad][sad]
rakade dem ist.
nubbie:

Hur fasiken klarar du av att epilera under armarna?


Det gör skiiiitont [shake]. Men kan vara värt det för att slippa raka, och det gör mindre ont efter ett par gånger. Men det är meest en obehaglig känsla.

The Bad Lullaby:

Usch jag tycker inte om att epilera alls. Och vaxning sliter bara bort färgen på benen så man blir alldeles vit. Rakhyvel är det bästa!


Aa, rakhyvel är faktiskt det bästa och bekvämaste.
Carrexiz:

Men kan vara värt det för att slippa raka, och det gör mindre ont efter ett par gånger. Men det är meest en obehaglig känsla.


Provade precis pga råkar ha epilatorn bredvid mig och ajajaj, satan vad det gör ont!! Håller mig till rakning när det gäller armhålorna [blush].