Forumet - Till er som plattar håret ;P Killar & Tjejer

Till er som plattar håret ;P Killar & Tjejer

3472 0 39
Tja xD har köpt ny platttång fast jag vet.. lite sent nu va men läste nånstans att man kan tappa håret p.ga plattång >_< och få allmänt andra skador fast nu undrar jag hur ofta plattar ni håret och har ni fått någon skada ännu och efter vilken tid ;P vill bara allmänt veTa xD [blush]

Spana också in:

Scorneo:

Annat (???) (Du röstade på detta alternativ)


Nu är ju mitt rakpermantat så jag behöver ju inte platta skiten. Men när jag plattade det så gjorde jag det varje gång jag fixade håret. Hur många gånger i veckan berodde ju på vad som skulle göras. Lunkar jag bara runt hemma skiter jag ju i det.
Varje dag nu när det är kort, annars vill det inte som jag vill. (Vad mycket lättare det var att ha långt hår, bara fixa luggen och voila! klar!) Back to topic, jag har phc straightening & heat protection creme och det funkar väldigt bra, gör så att håret håller sig bättre och skyddar från värmeslitning. Var noga med att inte platta när håret är blött eller fuktigt bara, det är snällast (:
På sistone så har jag väl plattat det rätt så ofta men jag gör det i alla fall inte varenda dag. Skador på håret? Näää, har i alla fall inte tappat något men det kanske beror på att jag har väldigt starkt och långt hår. Värmeskyddande är det bästa som finns, speciellt när det är en spray som gör massa saker, skyddar mot värme, vårdar håret och gör det finare.