Forumet - Till er tjejer: Hur f*n sminkar man sig bra?

Till er tjejer: Hur f*n sminkar man sig bra?

2616 0 27
Ja, som rubriken lyder - hur i helsiken sminkar man sig? jag är inte en sådan person som tycker om att spackla mig, har aldrig varit. Lite mascara är väl höjden. Men nu, jag vet inte vad som helst. Jag har fått en sådan otrolig lust att bara... förändra någonting. Smink tänkte jag, det lär väl ge någon form av förändring? anyways, jag tänkte mig eyeliner, mascara, puder (?) rouge (?) foundation (?) ja, har kommer ilandsproblemet. Hur. sminkar. man. sig?

VILL SE NATURLIG OCH FRÄSCH UT.

Spana också in:

använder concealer, ögonbrynsböjare och mascara. Fyller i ögonbrynen.

Känner jag mig ambitiös "sotar" jag ögonen med beige skugga eller sätter dit några lösögonfransar i yttre ögonfrån, klipper sedan till dem så de smälter in med mina egna.

Till fest gör jag likadant, använder ev foundation och puder då och byter ut min beige sotning mot en i gråskala oftast. Ev lösögonfransar. ibland rouge eller solpuder på kindbenen.

Det var väl typ det.
Postorderhoran:

åh återanvänder du? hur får man bort gårdagens lim? Eller bara smetar man på mer?


först drar jag av dem uppenbarligen och sedan drar jag bara bort limmet. iblandm ed pincett.

det är skonsamt lim och därför går det bort jätteenkelt(det håller ihop så är som att dra bort en klisterlapp). och de blir som nya när man dragit bort det.

givetvis blir det mycket mer långlivat om man ej använder mascara på.
Jag skulle inte vilja ha på mig lösögonfransar varje dag även fast det är fint. DET om något känns ju onaturligt.

Jag ser själv ut som ett as när jag inte har sminkat min hy och har lite tyngre öginsminkning. Är nog främst pga att jag har så ljus hy och kalla toner. Men ändå, det är inte att rekommendera. Så skippa eyelinern skulle jag säga.

Försök istället se felfri och väldigt naturlig ut med en bra mineralfoundation som du använder i hela ansiktet samt en bit ner på halsen, en ljus concealer under ögon och på finnar lr liknande och solpuder lätt på kinder, panna, näsa och lite på hakan. Sen bara lite mascara på det!

Till fest kan du använda en eyeliner eller ögonskugga, men öva först hemma! Ev en highlighter på kindbenen, läppstift eller rouge på kinderna också om du vill.