Forumet - Till och om Hannah Widerstedt

Till och om Hannah Widerstedt

1067 0 30
Är det bara jag som är helt övertygad om att hon i efterhand, alltså efter att hon förstört sitt rykte/liv, kom på att hon kan gå runt och låtsas/påstå att allt bara var ett socialt experiment?

Hur kommer det sig att hon inte filmade eller dokumenterade något bevis för att det faktiskt var ett experiment, innan hon började med det? För ett sådant stort experiment är det viktigt med en hypotes och lite konkreta planer på vad som ska undersökas. Så, om vi nu låtsas - som hon, att det var ett experiment, var det då inte ett djävligt dåligt sådant?Sover

(Jag kan själv göra jättekonstiga saker för att experimentera, provocera och för att jag är nyfiken på reaktioner och ibland är det svårt att stå för det - eftersom det man gjort inte är någonting man identifierar sig med, men tycker hon gjorde det sjukt dåligt, nästa så att man tror hon var psykiskt störd. Om jag provocerar någon så ser jag alltid till att berätta för personen att jag finns där om någonting händer den. Kan hon inte göra det, för att det skulle förstöra experimentet, tycker jag hon bör ha något bevismaterial som hon kan använda som ursäkt eller tröst om någonting skulle gå fel.
Tycker hon kommer undan för lätt, blir sur. Är man störd ska man hellre erkänna det istället för att försöka tjäna pengar på det utan att bidra med något som gör att man förtjänar den summa pengar och publicitet man får. Att hon är duktig på att måla hör inte hit.)Är jag ensam om att tycka det? Tror ni också att hon ljuger & är efterklok eller rädd? Hon fick ju till och med panik i direktsändning... Kanske bäst att försäkra sig om att man klarar av det man gör, när man ska göra ett stort djävla experiment på hela samhället. 

Spana också in:


ply: är detta research inför att du går ut som ett konstprojekt? hade kanske köpt det med. nä, tror inte att hon luras för "karaktären" som spelades eller som enligt dig är äkta vore inte komplex nog för en sådan lögn. när var detta aktuellt ens, några år sedan nu?
Du tror att hon bara experimenterade i ett par år?

Ja, men vad spelar det för roll När det var aktuellt? Hon driver fortfarande en blogg och har börjat göra fler projekt (som jag tror hon kom på att hon kan göra för att bevisa att hennes första, psykotiska karaktär bara var en karaktär och för att det är bra för henne och underhållande/intressant för andra)

Någon på facebook hade gillat ngt hon lagt upp och då kollade jag på hennes sida som på senaste uppdateringen länkade till ett NYTT blogginlägg om hennes depression. Då kom jag på att jag vill göra en tråd om det jag tror om hennes "påhittade karaktär".

kakakaka: är det hon som upprörde alla sdare genom att posta videos på henne där hon trashtalkar svenskar o  säger att hon ba ligger med invandrarmän pga de är manligare? 
aa, hon var med i big brother också en följde henne aldrig där... Känns ändå som väldigt få minns henne trots allt galet jag hört att hon gjort på tv
Zymba: Tror som du!
Tumme upp
maryliato : Hon är la fin 
Tycker också att hon är fin, inget fel på hennes utseende 
fast såg att hon har massa hår på kinderna :P "alla är inte perfekta"...

Quirdo: Hon är rätt förstörd tror jag. Vill nästan tycka synd om henne.. Men jag vet inte riktigt, väldigt dum i ren allmänhet.
Mm, jag tycker jättesynd om henne men jag blir småsur över att hon ljuger folk rätt upp i ansiktet och försöker tjäna pengar och publicitet för det
Lonesome Sparrow: allt jag har gjort i mitt liv upp till nu har varit ett konstprojekt. 
samma här, alla mina trådar på um är en del av det
fast kom nu på att det sistnämnda faktiskt stämmer till viss del
hmmm

Buddah: Är inte det flera år sedan hon var i ropet?
Typiskt folk att säga "flera", "jättemånga" eller liknande när ngt varit, hänt eller är mer än 2

Tror det var 2013 (alltså ett år sedan) det senaste om henne "hände" lr ngt. Men hon är ju fortfarande aktiv nu, hon har inte försvunnit eller lagt av