Forumet - Till Slut Kommer Någon Att Skratta!

Till Slut Kommer Någon Att Skratta!

4470 0 204
Till Slut Kommer Någon Att Skratta, även känt som TSKNAS, är en podcast med närmare 300 avsnitt med komikerna Petter Bristav, Aron Flam och Soran Ismail.
De släpper nytt avsnitt varje tisdag och pratar om aktuella händelser i nyhetsvärlden, på sociala medier alternativt i deras eller någon gästs liv. Mycket roande och trevligt att lyssna på och diskutera kring, speciellt eftersom det finns mycket i den att ha åsikter om.

image.jpg

Följer alltså denna slavisk sedan alldeles för många månader tillbaka och tänker att det är dags att sluta ta över "i mina tankar just nu" och mina stackars vänners (var tvungen att påpeka att sådana faktiskt existerar, ja) psyken med mina eviga försök att diskutera detta med likasinnade nu. 

Har ni lyssnat på podden? 
Om inte: VARFÖR INTE!?!??!
Om ja: Fint. Vad tycker du etc?

Diskussionsfrågor (mvh pedagogisk):
Vem hade du önskat som gäst?
Vem är roligast/tråkigast/smartast/mest korkad etc?
Vad tyckte du om senaste avsnittet/valfritt annat avsnitt?
Vem håller ni med?
Hur bitter/tjurig/allmänt sjukt grå låter Aron Flam?
Hur kul lyckas han ändå vara?
Hur märkligt skratt har Petter Bristav?
Hur konstiga åsikter har Soran Ismail?
Vilken var er favoritgäst?

TYCK SAKER! PRATA MED MIG!!

Spana också in:

Tycker dessutom Soran numera bara drar ner avsnitten pga hans deppighet. Han är för det mesta bara arrogant och ointresserad. Aron och Petter är dock en klockren podcast-duo med två starka personligheter som kompletterar varandra utmärkt i mötet med gäster. Hade hellre gärna sett de två ha en egen podcast utan Soran med gäster.

rotorblad:
Senaste=dagens? Annars var det rätt illa också.
Samt Sandra Ilar gästade, hur lycklig på en skala från ett till tio blev du?
Japp. Allt nådde sin kulmen när han sa att Anne Ramberg var klockren för att hon stod upp för mänskliga rättigheter utan att vara politisk samtidigt som mitt huvud sprängdes.

9.6 innan, 2.3 efter pga besvikelsen över att hon inte fick så mycket utrymme eftersom halva avsnittet bestod i att Soran sa dumma saker och Aron rättade honom, typ.