Forumet - Till tjejer; kort killar och snoppar

Till tjejer; kort killar och snoppar

4014 0 88
Okej tjejen.. Säg att du är lite kåt och är på en fest, och så ser du en väldigt snygg kille som råkar vara ganska kort (under 1,70) eller väldigt kort (under 1,65). Du börjar snacka med honom och naturligtvis kan du inte låta bli att tänka på hur hans kuk ser ut. Du misstänker att han har liten, och eftersom du är lite kåt vill du hellre ha en stor kuk i dig - så du nobbar den korta killen och.... Nähä, tänker du inte alls så? Okej, säg din mening och rösta då!

Läs inte nedanstående förrän du röstat.Detta är en löjlig fråga igentligen, eftersom längden på kroppen inte har ett jävla piss med längd och storlek på en killes snopp. Korta killar kan ha små kukar, men de kan också ha normala kukar eller stora kukar. Men undersökningen är som sagt gjord för att se vad tjejer tror och tycker när de spanar in en kort kille.

Diskutera gärna. Det är ju inte precis så att ni tjejer går och tror att korta killar har världens batong i brallan, däremot skulle ni säkert kunna tro det om en kille som var 1,90.

Spana också in:

Jag skulle nobba den korta killen, varjefall om han var under 1.65! Men det har inget med hans snopp att göra, utan helt enkelt att jag inte kan vara med en kille som är så mycket kortare än mig (170cm) punkt slut.

Dock så vet jag att längden på kroppen inte har något samband med penisstorleken, så om jag var riktigt desperat någongång skulle jag inte välja bort en kortare för att jag trodde hans kön var mindre än normalt.

Hoppas det var svar på din fråga..