Forumet - Till vem? TW självskadebeteende och bilder på sönder skuren arm TW.

Till vem? TW självskadebeteende och bilder på sönder skuren arm TW.

1912 0 11
Alltså jag vet inte till vem jag vågar berätta den djupaste hemligheten som jag har.. För till vem jag än berättar det till så  kommer soc att få veta det.. 
Jag är så otroligt rädd men jag vet inte  över vad men är orolig över hela kroppen varje dag dygnet runt... 
Oftast varje kväll nu för tiden ligger jag och funderar på vad det lättaste utvägen är och jag kommer fram till bra en sak och det självmord...
Det finns ingen bättre utväg. Jag tycker att jag slipper alla problem just då och allt blir bara mycket bättre både för mig och personer i min omgivning oavsett vilka i min omgivning det är alla får det mycket bättre..

Jag vet det är fler som kommer att säga att det inte är den enda utvägen utan att det finns fler utvägar men NEJ just nu för mig finns det inte.
Nu kommer tre bilder på en av mina armar det är på min övre och undre sida på min vänsrta arm. 
Vi som tycker att detta är för uppmärksamhet så viss okej ta det som uppmärksamhet jag bryr mig inte.


  
Btw ni får ta bort det om ni tycker att det inte är bra för andra..
Senast ändrad 30 Mar 2015, 00:21 av reben

Johanna123: Det finns ingen bättre utväg. Jag tycker att jag slipper alla problem just då och allt blir bara mycket bättre både för mig och personer i min omgivning oavsett vilka i min omgivning det är alla får det mycket bättre.
När du är död är det för evigt, visst ingen mer smärta men heller ingen mer glädje, ingen kärlek, ingen njutning, inga upptäckter, inga lärdomar, ingenting alls för all evighet.

Menar du att det inte finns någon som skulle må dåligt om du försvinner, ingen alls?

Spana också in:

Självmord ät ingen bra utväg, det har jag fått lära mig den hårda vägen. Försök att hitta något positivt. En dag kommer du ha en familj med barn du älskar, men tar du självmord kommer det aldrig att hända. Försök kämpa på, även om det är tufft och svårt. Önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt. Du kan skicka ett PM om du vill. Kram Hjärta

adaq: Självmord ät ingen bra utväg, det har jag fått lära mig den hårda vägen. Försök att hitta något positivt. En dag kommer du ha en familj med barn du älskar, men tar du självmord kommer det aldrig att hända. Försök kämpa på, även om det är tufft och svårt. Önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt. Du kan skicka ett PM om du vill. Kram Hjärta
Jo det är en bra utväg när det inte finns någon annan utväg... 
Tack så mycket! Kram <3