Forumet - Till vilket land borde jag flytta?

Till vilket land borde jag flytta?

4184 0 59
I höst/vinter kommer jag flytta utomlands för att bo där i 6-12 månader. Jag är mest sugen på Australien eller England, men har så svårt för att bestämma mig. Jag uppskattar varmt klimat till viss del, men är oerhört rädd för spindlar och ormar. Jag vill ha både bekvämligheterna och det fartfyllda som till exempel London erbjuder, men har hört att lönerna inte är bra och bostäder dyra.

Hjälp mig genom att svara på pollfrågan och väga för- och nackdelar mot varandra.

Var hade ni rest, för att jobba och uppleva någonting nytt, om ni var jag?

Spana också in:


Mad: Skottland såklart. Det tror jag är riktigt jävla fränt asså 
Det tror jag också. Edinburgh är en otroligt vacker stad dessutom.

Hajpojken:
Pga. drägligt väder, funderar själv på att göra en försök att flytta dit. Skall bara putsa till mitt CV först så att man inte behöver jobba som diskplockare.
Jo men precis, vädret och stränderna är det som lockar mig mest med Australien. Samtidigt får man ju bara ha ett Working Holiday-visum en gång under sin livstid och det sträcker sig endast över ett år. Jag vill ju helst inte kära ner mig i ett land för att aldrig kunna återvända dit igen (permanent).

absentthinking: Jo men precis, vädret och stränderna är det som lockar mig mest med Australien. Samtidigt får man ju bara ha ett Working Holiday-visum en gång under sin livstid och det sträcker sig endast över ett år. Jag vill ju helst inte kära ner mig i ett land för att aldrig kunna återvända dit igen (permanent).
Beroende på om du har tur med jobb eller inte så kan ju eventuellt företaget du jobbar för hjälpa dig med ordentligt arbetsvisum också om de vill ha dig kvar.