Forumet - tillfällen då saker kunnat gå riktigt illa men inte gjorde det

tillfällen då saker kunnat gå riktigt illa men inte gjorde det

918 0 29

Spana också in:

Öhh...

Höll på att dö i vattkoppor när jag var tre, nästan påkörd av en MC när jag var nio, alkoholförgiftning vid sexton, drack nån sås som var typ hundra gånger starkare än tabasco, blev nästan påkörd i sidan när jag åkte bil (jag var passagerare) sen var det den gången i somras när jag ramlade ner i ett hål och slog smalbenet i en balk som stack ut, gjorde ont som fan i benet men kunde blivit värre.

har gått omkull med en häst och fått en fraktur i ryggen

har gått omkull med en häst och blivit släpad efter när den kom på fötter igen

har gått omkull med en häst och snurrat någa varv i en meter lössnö och varit nära att bli trampad i ansiktet

skulle lasta ur min häst ochhan halkade på rampen och råkade slå sitt huvud jättehårt i min mage, var öm i en vecka

skulle hoppträna med en ridskoleponny som var dryg och hoppade fel, jag hängde inte med och skadade ryggen och fick ridförbud i en månad och kunde inte sitta ner mer än 15 minuter utan att benen domnade bort, har kvar lite av detta idag trots nogranna undersökningar osv osv osv om vad som kan ha gått sönder. är hel men har fel i kroppen. gött.

körde bil och möter en fucking bil som antagligen kör minst 90 km/h i en innerkurva utan sikt (obs det var jag som skulle var i innerkurvan)

sovit hos randoms jag träffat på internet. harinte blivit styckmördad änäven fastän jag kunde blivit

sen har jag ännu fler hästrelaterade grejer där jag på nåt jävla vänster rett ut situationen och undvikit ond bråd död, typ. 

Jus det, utbildade en jävla skitponny som ingen annan kunde rida men den skulle absolut gå på ridskola. hoppade en murdel på typ 20 cm. kändes skit jag ville avbryta men tränaren ba NEJ RID PÅ FÖ FAN, jag lyder som den mönsterelev jag är, hästen bockar så in i helvete och jag ramlar av och landar rakt på huvudet, ridläraren går fram och ba "det där såg jag skulle hända redan 40 meter bort" och man ba för helvete säg inte åt mig att rida på hindret om du ser att hästen är dum ihuvudet...............

ja det var nog det. har funktionsduglig kropp trots att jag vid flertalet tillfällen kunde blivit förlamad, dött eller brutit nåt allvarligt