Forumet - Tillfriskning!! :-) [y]

Tillfriskning!! :-) [y]

80 0 3
Hej! Jag är både glad och arg idag.

Under ett halvår har jag haft ätstörningar, vilket var som värst precis innan jullovet då jag mådde ganska dåligt också. Jag hade gått till kurator för att få en remiss till en såndär klinik med öppenvård. Jag fick en remiss och min tid var den 14 januari.

Under jullovet precis efter jul träffade jag en kärlek som jag har nu förhållande med. I samma anda slutade jag kräka och hetsäta. Visst, det var lite oregelbundet med mattider och ibland hoppade jag någon måltid för att jag var rädd för att få ångest. Men allting gick mycket bättre.

Efter ett par veckor hade jag varit helt kräkfri och hetsätningsfri. Motionerade ändå inte överdrivet utan det låg ganska normalt. Lagom [smile]. Jag bestämde mig för att avboka min tid på kliniken, eftersom den bara påminde mig om hur dåligt jag mått innan. Jag ville inte få några sår upprivna om ni förstår.

Jag har varit grymt stolt över mig själv :-) Kan jag, kan ni också!

Tyvärr råkade jag äventyra och få ett återfall idag[sad], pga jävla skräpmat och godis. Det gäller att inte släppa kontrollen när man har den! Men det är bara att börja om igen, jag SKA klara det!

Lycka till alla som kämpar. [smile]