Forumet - tillhör lgbt-community men ändå inte

tillhör lgbt-community men ändå inte

621 1 2
Jag är en 17 årig tjej som nästan alltid vetat att jag har tyckt om tjejer men kom inte ut med det först lite mer än två år sedan nu. Inte först jag kom ut så började faktiskt på riktigt söka andra som tillhörde lgbt. Det var inte så att jag var ute efter någon eftersom att jag redan träffade någon under den tiden utan jag ville bara hitta folk jag kunde känna gemenskap med på den fronten.
Jag letade folk genom extrema lgbt sidor osv och det tog några månader för den nyfikenheten att lägga sig och i slutet så insåg jag att dom här tjejerna som fanns på dom här sidorna var inte som jag. Dom flaggade sina läggningar vilket jag absolut inte själv var intresserad av. Dom hade extrema personligheter och utstrålade nästan "gayness". Dom identifierade hela deras liv med lgbt och jag märkte även att dom höll sig nästan bara inom den gruppen.
Men jag är nog den mest naturella personen jag själv vet som inte är heterosexuell. Jag är precis som alla andra, jag vill inte tillhöra någon viss grupp och jag vill kunna prata med folk som är som jag och precis som alla andra fast ändå tycker om tjejer för att hitta gemenskap med någon på alla fronter. Särskilt för att jag känner att jag inte kan prata med mina hetrosexuella vänner om vad som helst.
Problemet med såna som mig är att man inte kan avgöra min läggning hur lätt som helst och med tanke på att jag vill prata med folk som mig så kan jag heller inte avgöra deras läggning. Jag vill ju heller inte att folk misstar mig för dum i huvudet som frågar och jag vill inte ens behöva fråga. Men hur i hela friden ska jag göra?

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
jag är väldigt lik dig tor jag.
jag tycker hela grejen med lgbt-communityt är skitjobbigt och jag avstår från det så mycket jag kan. Ibland kan man känna sig jävligt vilsen och jävligt ensam. Speciellt i början när man precis börjat acceptera sig själv då är allt man ser och allt man får "kastat" på sig alla dessa otroligt extrema människorna som går in för skiten till 100 %. Jag är inte så. Jag är exakt som vilken annan tjej som helst och lever på exakt samma sätt bara att jag får känslor för tjejer. De är synd att man bara ser dessa extrema människor och inte oss "vanliga". För vi finns överallt egentligen.

tyvärr så har vi det såååååå otroligt svårt att hitta tjejer IRL. Precis som du säger så är det svårt att se på vissa att man faktiskt dras till tjejer.
jag har också testat sidor på nätet men det funkar inte, man kmr ingenstans.
Sedan finns de ju gaybarer och klubbar när du blir 18 men jag har aldrig varit på ngn eftersom att det känns så himla konstigt. Vrf ska jag gå till ett "speciellt" ställe för att ha chans att träffa på en tjej jag gillar.
Det är så jävla svårt. Finns inte så mkt man kan göra, sorligt nog lär man sig leva med det...
Det du känner är absolut inte ovanligt. Det du har upplevt är inte det heller. Sådana människor som du har stött på på dessa sidor är precis som du säger. Extrema och patetiska människor som baserar hela deras liv och personlighet efter deras sexuella läggning och de stereotyper som finns runt dem. 

Du behöver absolut inte anpassa dig efter dem. Var dig själv så som du är bekväm med. Det finns andra som dig. Kanske inte ett stort antal men de finns. 

Gör så som du själv behagar. Vill du hitta människor som dig för att umgås med så gör det. Men det kommer ta tid och kraft att hitta dem och genom dessa lbgt"communites" så kommer det nog inte ens att funka då de oftast är en kultur som beter sig precis så som du beskrev.

Lycka till .