Forumet - Tillit?

Tillit?

882 0 49
Har ett problem med min pojkvän och behöver verkligen lite råd eller hjälp. Han är jämt misstänksam och litar inte på mig. Frågesätter alltid det jag säger och tror alltid att jag döljer något. Vi har gått igenom detta miljontals gånger och han har bett om förlåtelse och sagt att han aldrig mer ska göra om det och att han litar på mig osv, men det kommer alltid upp ändå.

Och NEJ jag döljer absolut inget, jag ljuger inte om något, jag är ärlig och jag är absolut inte otrogen. Jag gör allt för den här killen.

Har slutat röka för att vi ofta hade konflikter pga av det, tagit bort killkompisar från facebook och annat folk för att han stört sig på det, har absolut inte någon kontakt med mitt ex eller någon jag haft på g med eller något.

Så vad i helvete kan jag göra mer? Jag är trött på att jämt få bevisa att jag är ärlig och inte gör något bakom hans rygg. Jag vill bara ha tillit för det är det jag känner för honom. What can I do?

[sad]seriösa svar tack....

Spana också in:

Han påstår sig lita på mig, men ändå är det alltid "Vad är det du döljer för mig?" "Jag hoppas verkligen inte du smsar/ringer någon du inte borde?"

Han har ju absolut aldrig rört eller varit respektlös. Handlar bara om att han jämt har misstänkar och tror det värsta om mig. Jag vet inte ens varför..
Fråga honom varför han inte kan lita på dig. Dessutom tycker jag att du ska ta upp kontakten med de människor du fått lämna bakom dig pga honom. Han har inte rätt till att styra och ställa med sådana saker.
Det är han som ska lära sig att lita på dig, inte du som ska vara honom till lags.
snövit:

Jag vet inte. Känns bara som om vi kommit så långt in i förhållandet att jag inte vill ge upp. Jag vill bara att detta löser sig, men det verkar ju inte gå.


Klart man vill att det ska lösa sig, det vill man alltid! Men det finns vissa saker man inte kan leva med, känner man att det finns för många av de sakerna, så kan det vara värt att kämpa sig från relationen och lägga den bakom sig.
snövit:

Har slutat röka för att vi ofta hade konflikter pga av det, tagit bort killkompisar från facebook och annat folk för att han stört sig på det, har absolut inte någon kontakt med mitt ex eller någon jag haft på g med eller något.


Där är problemet. Du ha rtofflat för mycket och nu fortsätter han att köra med dig, eftersom du lyder honom [y]

snövit:

Så vad i helvete kan jag göra mer?


Säg: STFU, jag är vän med vem jag vill, pratar med killar om jag vill och du ska lita på mig eller så får du göra slut!! [mad]

snövit:

Hur tar man bort en gammal tråd? Vet någon?


Det går inte. Du kan försöka skriva till en mod och be denna ta bort tråden pga av personliga skäl. Ibland är de snälla och gör det. Dold text: (jag brukade göra det fast att man inte fick[blush])
Stringburka:

Dessutom får jag dåliga vibbar av den här typen av killar, känns precis som typen som kan bli hustrumisshandlare *fördomar*


Hustru misshandlare skulle han aldrig bli. Eller man ska nog aldrig säga aldrig. Men han är inte respektlös, aldrig rört mig eller kallat mig något fult ord. Utan handlar bara om att han inte litar på mig. Handlar om att han misstänker mig och slänger ofta ur "jag hoppas verkligen inte du smsar/ringer med någon du inte borde göra, för en sån tjej vill jag inte ha!".

Det sårar ju, att han ens kan tro något sådant. Vi har varit så pass seriösa med vårt förhållande att vi till och med funderat på förlovning men visst tvekar man nu. Gud..önskar det vore lättare...[sad]