Forumet - Tillsammans med en festknarkare??

Tillsammans med en festknarkare??

878 0 6
Kan han ändra sig? Han tar endast på helger, ibland inte varje helg och det är ladd han tar isf eller röker. Dricker gör han också typ varje helg (alltid i kombo med drogerna) men har jobb och är skötsam på vardagarna. Han är väldigt snäll mot mig och vi börjar väl bli kär i varandra, har umgåtts nu i typ 2 månader och vi har superkul tillsammans, jag skulle aldrig tänka tanken att ta något och han har aldrig erbjudit mig heller. Det märks att han börjat trappa ner på drogerna nu när jag kommit in i bilden, han vill gärna ändra på sig mycket för att mina föräldrar ska acceptera honom (jag kommer från en väldigt bra familj och han ser väl typ kriminell ut :p). Dock är hans bakgrund inte den bästa, han har haft en svår uppväxt med alkoholist till pappa, han bor med mamman nu som är hur bra som helst. Han har dock även ganska grov adhd men medicineras, låter detta som en riktigt dålig kille? Han har ju dåligt förflutet med misshandel osv men jag känner inte den personen, tycker inte att man ska döma någon pga det hen gjort tidigare utan bilda sig en egen uppfattning som jag tycker är bra nu! Vad ska jag göra? Är galet kär i han men vet inte om mitt liv kommer gå åt helvete? Kom med era åsikter och fråga om vad som helst.

Inga kommentarer

Senast ändrad 25 Dec 2020, 01:45 av Anonym118
Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Han använder droger och har ett förflutet med misshandel, som inte kan ha varit för länge då ni båda troligen är unga... I min åsikt så låter det inte bra. För jo det spelar roll att han har misshandlat någon förr, han kommer kunna vara kapabel att göra samma sak mot dig i framtiden, även om det inte verkar så nu. Risken för detta är ju större eftersom han tar droger. Eftersom att din fråga är om han kan ändra sig, så tolkar jag det som att du inte gillar han tar droger. Om du inte gillar att han tar droger så rekommenderar jag dig att göra slut och stanna som vänner tills han löst problemen (om han ens vill det), för ja det är ett problem att använda droger. 

Spana också in:

Detta är min personliga uppfattning - glöm killen och ring sociala myndigheter alt polisen så får de ta tag i honom och hans problem. Tror du på fullaste allvar på ett förhållande med en kille som lägger er hushållsbudget på kokain och alkohol ännu värre när vi får barn ihop???

Stackars du och ännu värre stackars era ev framtida barn. GråterGråterGråterGråterGråterGråterGråter
Jag får inga super dåliga vibbar men prata med honom om det endå, om han inte är villig att prata om det så är det ett dåligt tecken. Men fortfarande, vem vet vad som händer om 10 år, om han går igenom nåt tufft är det ju lite större chans att han går till drogerna igen.

Du får bedömma detta själv tror jag, ja har lite brottom till bussen :|