Forumet - Time tar över adminansvaret under våren

Time tar över adminansvaret under våren

5684 2 25
Hallå i julstöket!

Tänkte bara kila in mellan köttbullarna, klapparna och nödrimmen och meddela att jag kommer att vara tjänstledig från UM under våren. Ska ge mig ut i den stora vida världen en sväng. Luffa runt i Asien, besöka gamla tempel, meditera, snorkla, ligga i en hängmatta och läsa klassiker, äta med pinnar, äta konstiga djur med pinnar, kanske till och med äta pinnar, djungeltrekka, lära mig asiatiska ordvitsar, gulla med apor, kanske påbörja den där boken jag drömmer om att skriva och eventuellt hitta mig själv någonstans längs vägen.

Från och med den 1 januari kommer därför den förträffliga Alexandra a.k.a time att ta över adminansvaret här på bygget. Och vad innebär det då? Ptja, inte så mycket egentligen. Time har haft ett tjusigt grönt A efter sitt namn i ett helt år redan och hon är väldigt involverad i det mesta som rör sajten. Och större delen av modereringsjobbet sköter vi dessutom alla mods tillsammans, i samråd med varandra, så på den fronten inget nytt.

Däremot kommer jag inte att svara på några arga supportmail och hat-PM under våren – allt sådant får ni skicka till time i stället. Jag hoppas dock att ni kommer att vara snälla, att ni sköter er och hjälper henne och övriga mods att hålla sajten städad och kärleksfull. Men det borde ju inte vara några problem så fina som ni är! Glad

För frågor och funderingar som rör andra saker än moderering kan ni tjonga iväg ett mail till [email protected] så svarar någon av mina andra kollegor. Om inget oväntat händer är jag tillbaka igen till sommaren.

Kram, god jul och gott nytt (v)år!

Är totalt redo för alla kommande hatmail (även om jag inte tror det blir jätteaktuellt, men ibland kanske). Är också så tacksam för chansen att få hålla i tyglarna lite och se till att sajten inte havererar utan André. Det kommer bli en spännande vår med olika projekt, men i övrigt kommer ni inte märka någon skillnad, tror jag. Har ni frågor är det ju som sagt bara att slänga iväg ett mail. 

God jul på er alla! Hjärta

Spana också in:


time: Är totalt redo för alla kommande hatmail (även om jag inte tror det blir jätteaktuellt, men ibland kanske). Är också så tacksam för chansen att få hålla i tyglarna lite och se till att sajten inte havererar utan André. Det kommer bli en spännande vår med olika projekt, men i övrigt kommer ni inte märka någon skillnad, tror jag. Har ni frågor är det ju som sagt bara att slänga iväg ett mail. 

God jul på er alla! Hjärta
Tänker hattmaila dig nu!
8347313-origpic-800e15.jpg

time:
André är väl den sista på hela sajten som får sånt. Världens bästa kille ju!
jag säger inte att det är ett sannolikt problem, jag ber bara om ett förtydligande utifall att. um har gott om användare som är kapabla och benägna att hata på lösa grunder, och jag utesluter inte att det tillkommer ett ospecificerat antal asiater som förargas av att andré äter deras husdjur.