Forumet - Times toppnyheter, vecka 21!

Times toppnyheter, vecka 21!

5771 3 26
HEJ allrakäraste vänner! Efter en kort paus är jag tillbaka med en rykande färsk toppnyhetsartikel. Det har ju varit en rätt hektisk vecka, och det är alltid kul att höra vad ni tycker om mina utvalda nyheter. Fattas det en nyhet? Hojta! Här hittar ni artikelnhttp://ungdomar.se/blogg/times-toppnyheter-vecka-tvatva

Missa inte chansen att få vara med i nästa UM-podd med mig och André! Ni kan läsa mer om det i artikeln.
Senast ändrad 9 Jun 2014, 14:02 av André Vifot Haas

Spana också in:


time: Jag ska sommarjobba på kryssningsfärjan som går mellan Kapellskär och Mariehamn!
Fått gå en del kurser för certifiering? För ska du jobba inom flunket... ehh menar intendentur/cateringavdelningen (Blink) så är jag ganska säker att man får gå en del kurser kring fartygssäkerhet innan man börjar jobba, medans vi inom driften fått det vi behöver via våran gymnasiala yrkesutbildning.


Iofs vet jag inte vad det är mer än crowd & crisis du ska ha, men därför jag frågar - kul o få vetaGlad


Hjärta

Storchen84: Fått gå en del kurser för certifiering?
Mm, två onlinekurser där jag gick igenom fartygssäkerhetsinfo + vem som är vem på rederiet samt en introduktion för nyanställda, och väl på båten så gick vi en rundvandring och kollade igenom de olika livräddningsalternativen och fick säkerhetsnummer så vi vet vilken grupp vi tillhör vid eventuella kriser. Ah, och så fick vi lära oss vilka ljudsignaler som är vad! Man overboard låter FÖRFÄRLIGT mycket som abandon ship, blev nervös av det.

time: Mm, två onlinekurser
Online? Visste inte att man kunde bli certifierad onlineSkeptiskfått resa till exempelvis skåne vid ett tillfälle för att förnya mitt brandskyddscert som behöver förnyas vart femte år.
time: väl på båten så gick vi en rundvandring och kollade igenom de olika livräddningsalternativen och fick säkerhetsnummer så vi vet vilken grupp vi tillhör vid eventuella kriser
Ah, DOE-runda.
time: Man overboard låter FÖRFÄRLIGT mycket som abandon ship
Är det två olika signaler dock? Vi har exempelvis ingen särskild MOB-signal, det enda vi har är general alarm - den som är sju korta en lång.


Hjärta