Forumet - Times toppnyheter, vecka 25

Times toppnyheter, vecka 25

1387 2 21
Hej raringar! Nu är det dags igen: http://ungdomar.se/blogg/times-toppnyheter-vecka-tvafem

1912199_10151693598349058_1728534370_o-m

Ja, veckans ålandsnytt är med den här gången. Extra långt inslag också, for your pleasure. 

Spana också in:


time: Veckans terrorhot
Ännu ett bevis på att det är extremism som är det sanna hotet, inte mångkultur, mångfald eller invandring som vissa tror.Måste dock säga att för mig var just den här veckan svår att välja på, mina alternativ var förutom det jag röstade på även ålandsnytt, hashtag, det här var väl ändå på tiden och är ni alla snälla och tänker på det här nu.Hjärta
""Mannen ska ha starka politiska åsikter och är mycket kritisk till Socialdemokraternas och Moderaternas invandringspolitik. Däremot tycker han om Jimmie Åkesson som han menar försvarar och står upp för sitt folk. Enligt Aftonbladets källa anser mannen att ökad mångkultur leder till fler terrordåd. Bombhotet var ett test på hur Sveriges terrorberedskap fungerar.""

Vart kommer detta citatet ifrån?

Greken: ""Mannen ska ha starka politiska åsikter och är mycket kritisk till Socialdemokraternas och Moderaternas invandringspolitik. Däremot tycker han om Jimmie Åkesson som han menar försvarar och står upp för sitt folk. Enligt Aftonbladets källa anser mannen att ökad mångkultur leder till fler terrordåd. Bombhotet var ett test på hur Sveriges terrorberedskap fungerar.""

Vart kommer detta citatet ifrån?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19091962.ab

André Vifot Haas:
Inte så bra, tyvärr. Har tre långa intervjuer att gå igenom och jag har knappt haft något tid alls över till att klippa. I morgon åker jag dessutom till Almedalen så räkna inte med något förrän tidigast om en vecka. Ledsen
Åh, jag förstår! Ledsen Hoppas Almedalen blir trevligt i alla fall, hade gärna velat åka dit själv så är lite avundsjuk.