Forumet - tink - ekonomi-appen

tink - ekonomi-appen

3433 0 9

Är det någon här som använder den eller vet om den är säker? Har bara läst bra saker om appen men blir lite misstänksam ändå när man ska koppla sitt bankkonto etc.. Nå, någon som har något bra eller dåligt stt säga?

Senast ändrad 24 Apr 2014, 13:22 av André Vifot Haas

Spana också in:


Excel Monkey: Den är riskfri och bra! 
Det enda du ger till appen är lösenordet så du kan kolla ditt saldo på banken. Man kan aldrig föra över pengar med lösenordet till din "förenklade inloggning" som det heter.


Carolineelisabeth95: Jag använder, den är asbra :)


ffffanny: Jag har skrivit om den för en bloggs räkning. Av allt att döma är det en säker app och jag har inte hört något knas om den. Men jag har inga erfarenheter av den själv. Men efter en googling så borde du ha en bra koll på eventuella krångligheter.

Har registrerat mig nu och den verkar asbra, kunde inte hitta något dåligt om appen i mina googlingar heller :)

skulle personligen vara rätt skeptiskt inställd till en app som vill ha lösenord till bank. exempelvis, använder du swedbank så använder du din personliga kod även för ekort, vilket definitivt kan användas för att flytta pengar från kontot.

om det inte är jag som minns fel, och det är en annan kod dit, bara att jag använder samma, men jag tror att det är din vanliga personliga kod.


ehd:

Har handelsbanken så vet inte riktigt vad ekort är. Kanske finns till handelsbanken med men har inte så stor koll på sånt.

det är en tjänst som gör att man kan generera virtuella kreditkortnummer. typ. den är awesome. eller, den var awesome, nu är det rätt krånglig att använda i alla fall hos utländska företag, de blir lite misstänksamma mot dem, av någon anledning.