Forumet - tinnitus förstör min sömn

tinnitus förstör min sömn

1103 0 75

Spana också in:

mrman:

Vet inte om jag har tinnitus men har typ lite ljud i öronen också, vet inte om det är tinnitus eller bara allmänna problem med öronen men jag brukar låta bli att tänka på det.


mmh jo brukar försöka inte tänka på det, men ibland går det bara inte, så stressande ljud. Låter det som ett monotont ändlöst pip/tjut/brus?
oatsreuvaue:

Låter det som ett monotont ändlöst pip/tjut/brus?


typ lite brusaktigt, men är inte säker på att det är tinnitus för typ andra problem med öronen. Typ att jag jämt får lock för öronen, inte så där super mycket men tillräckligt för att det ska vara störande. Är säkert nått fel med örontrumpeten eller nått. Har försökt att få det fixat men det har inte blivit perfekt.
Hjärtlös:

NEJ DET SITTER I HJÄRNAN JAG HAR LÄST OM TINNITUS DET ÄR INGEN SJUKDOM


det är ju de dör små hörselstrånhåren grejerna som börjar vibrera pga för högt ljud eller spändnacke eller dylikt o så slutar de inte vibrera o de sitter inte innuti hjärnan
de sitter någonstans inne i hörselcentrumgrejen det innreörat.
oatsreuvaue:

det är ju de dör små hörselstrånhåren grejerna som börjar vibrera pga för högt ljud eller spändnacke eller dylikt o så slutar de inte vibrera o de sitter inte innuti hjärnande sitter någonstans inne i hörselcentrumgrejen det innreörat.


jaajajajajaja det är något fel iaf