Forumet - Tips???

Tips???

1454 1 20
Det händer väldigt ofta när jag dricker att det blir för mycket, så jag får ofta stora minnesluckor från kvällen. Jag hatar det men det blir så lätt så. Tappar ju omdömet också när jag är full så att jag fortsätter dricka även fast jag vet att jag borde ta det lugnt ett tag. Nån som har tips på hur jag ska göra för att det inte ska bli såhär? Jag vill inte sluta dricka överhuvudtaget liksom, vill bara att det ska kunna fungera. Jag har hamnat på TNE (tillnyktringsenheten) två gånger och i fyllecell en gång. De sa på TNE att det kunde bli problem med att ta körkort om jag kom dit nån mer gång :S. Jag har alkoholism i släkten.. men jag dricker 1-2 gånger/vecka som max.

Spana också in:

Ta inte med dig mer alkohol än du vet att du kan klara av. Och ta med dig något alkoholfritt som du gillar och kan dricka, typ läsk, det brukar funka jättebra tycker jag. En sak som kan hända mig(och jag tror är rätt vanligt) är att man ju blir törstig av att dricka, och om när man då tappat omdömmet och dessutom har något gott vin eller så, är det lätt att man bara fortsätter dricka jättemycket utan att riktigt tänka på det. typ att man är fokuserad på annat, som typ att prata med skojjiga människor osv, så det går av bara farten. då är det bra att ha något alkoholfritt med sig som man kan dricka istället, typ samma som "varannan vatten"-metoden fast utan att man måste springa och hämta tråkigt vatten hela tiden.[y]

Så:
-ta inte med dig mer än du tänker dricka.
-ta med dig läsk som du inte groggar med.
S3ON:

Eh, såna som dig bör ej dricka bland annat folk överhuvudtaget.. Finns inget värre än fulla tjejer som totalt tappar omdömet bland annat folk. Usch i helvete, blir ledsen när jag ser er på gatorna.


Det enda som händer med mig när jag dricker är att jag blir översexuell typ, haha. Men det kanske var det du menade bland annat?

Nintendos BFF:

Ta inte med dig mer alkohol än du vet att du kan klara av. Och ta med dig något alkoholfritt som du gillar och kan dricka, typ läsk.


Men problemet är ju att folk hetsar en att dricka mer eller att dom vill bjuda en, och då är det ju svårt att säga nej, iaf för mig.
Carrexiz:

Vad är det för fel på det? Blir inte du likadan eller? :p


Inte direkt, jag är alltid lugn och sansad.. Oavsett om jag dricker eller inte, men blir helt klart på bättre humör när jag dricker.. Missbrukar inte varan though, [no-no] dricker endast när jag är ensam och deprimerad som en slags medicin.

Du anar inte hur lätt det är att bli sexuellt utnyttjad när du befinner dig i situationen du beskriver.. Att du får minnesluckor kanske är bra iofs, tänker mig om du blir brutalt våldtagen eller dylikt, minns du inget därefter så har inget hänt, right!? [shake]
Carrexiz:

Jag vet, har blivit det ett antal gånger och det är en stor anledning till att jag inte vill att det blir för mycket.


Då så, förslår att du blandar till någon mumsig hallonsaft eller dylikt att ha med dig på nästa fest. Är du rädd att bli utestängd/utfryst från din sjuka umgängeskrets kan du ju alltid hälla upp saften i tomma och (givetvis diskade) T-röd-dunkar. [smile]
Carrexiz:

Haha DU är ju sjuk. [wink]


Jag vet, men inte så att det går ut över andra människor i varje fall. [cute] Eller tja, "skada" är nog ordet som passar bättre in i sammanhanget, vist kan folk bli äcklade av mina lite perversa tendenser.. [blush] Försöker dock hålla dem inom mig och endast dela med de som uppskattar det.. Vist händer det att saker och ting hittar sig ut från min hjärna ibland, men ytterst sällan! [cute]