Forumet - Tips om klädblogg?

Tips om klädblogg?

2130 0 18
Någon som vet/knr nån som har en klädblogg? Typ lägger upp bilder på inköpta kläder och kläder som hon vill ha osv. Helst nån i tonåren. Vill nämligen bli lite inspirerad eftersom att jag, enligt mig själv, inte har speciellt bra klädstil! [cute]
Den måste självklart inte handla om bara kläder, utan en helt vanlig blogg med typ "dagens outfit" och sånt.

Tacksam för alla svar!

Spana också in:

ambulanshelikopter:

[blush].. men det är för att jag hittar nästan ingenting när jag är på stan. var och kollade på en tjejs blogg och hennes outfits och fick sån jvla inspiration till att gå och shoppa.


Okej, men tänk efter noga innan du köper. Vill du ha det för att det såg bra ut på någon annan eller vill du ha det för att du tycker det är fint och skulle trivas i det [smile] Är själv skapligt jäkla trött på alla klonade flickor som tycker att det är så originella såååå, när de i själva verket springer runt i likadana kläder som alla deras bloggvänner har.
Jag brukade ladda upp drömoutfits på min blogg mellan förra året tills typ en månad sen då jag inte hade kommit hem från Amerika.
Nu är jag hemma och ska börja blogg på en riktig modeblogg så snart som möjligt. Men du kan gärna klicka dig in på kategorin ''drömoutfits'' på min blogg http://mimmysoutfits.blogg.se som jag bloggar på nu. Jag väljer ut kläder och sånt som jag gillar och bildar det till drömoutfits ;)