Forumet - Tips om kul världssimulator, eSim

Tips om kul världssimulator, eSim

392 0 1
Jag skulle vilja tipsa om eSim för er som inte testat det förut.

Esim är en världssimulator där kartan är den riktiga värdskartan. Alla spelar på samma server, men är uppdelade i olika länder. Varje land för sin egen politik och har sina egna partier och militärförband. Man kan flytta runt mellan länderna och även söka medborgarskap i andra länder om så önskas.

Alla spelare har en "citizen", en medborgare i erepublik-världen. Detta är ens karaktär som man kan införskaffa mat och vapen till. Varje citizen har en egen liten uppsättning byggnader som kan vara allt ifrån fabriker och träningsanläggningar till plantager och järngruvor. Allt som återfinnes på marknaden är producerat av andra spelare i deras egna fabriker.

Vissa spelare krigar mycket och struntar i att bygga upp ett ekonomiskt imperium medan andra bygger upp en många fabriker och struntar i att kriga. Båda är dock lika viktiga för att ett land skall överleva i eSim. Utan soldater kan man inte kriga men utan pengar har soldaterna ingen utrustning. Andra startar tidningar och skriver om politik, krig, rådande ekonomin i landet/världen eller helt enkelt vad de än känner för, medan andra drar runt i grupper som legosoldater och krigar där regeringar ger dem betalt för det. Vad du väljer att göra är helt och hållet upp till dig.

Politik är också en viktig del av spelet Varje månad hålls tre olika val som spelarna kan rösta i; presidentvalet, kongressvalet samt partiledarvalet. Då vi är en liten comunity har vi ett gemensamt parti för oss alla. Men alla som vill kan ta sig fram till höga poster! Och allas röster räknas lika. Den som har sista ordet om var krig skall utkämpas och hur pengarna skall fördelas är landets president.

Registrera på länken nedan så får ni 7 guld när ni når level 7. http://e-sim.org/lan.116629/

Image