Aviseringar
Rensa alla

TIPS PÅ BÄSTA SÄTT, JA KAN GÅ NER I VIKT, SERIÖSA SVAR TACK!


Ämnesstartare

Hej, jag är 15 år fyller 16.. väger runt 64.. känns väldigt mycket för min ålder, för många av mina vänner är dubbelt så smala
Och det är väldigt jobbigt, och jag skulle vilja ha tips på övningar osv, för att gå ner så snabbt som möjligt, kanske någon bra diet osv?[y]

Vill helst gå ner, 5-10 kilo, snarast.. [sad]

SERIÖSA SVAR OCH TIPS SÅ ÄR JAG GLAD !


   
Citera

Hur lång är du?


   
SvaraCitera
Åtta

BBARBIIEHH:

dubbelt så smala

[mad]


   
SvaraCitera

Åtta:

[mad]

[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hur lång är du?

163 något sånt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Börja med en idrott, jogga. Rör på dig. Överge all läsk/choklad/chips och ät frukt istället.

Det är inte så komplicerat som folk får det att låta.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

beror väl på hur lång du är eller? Jag vägde 72 när jag var fjorton o då var jag hälsosam och muskulös. Sen gick jag ner till 64 kilo o då hade jag inte många gram fett kvar på kroppen. Så SNÄLLA säg inte att du väger 64 kilo och att det är för mycket..


   
SvaraCitera

BBARBIIEHH:

Vill helst gå ner, 5-10 kilo, snarast.. [sad]

...Tror det kommer ta 1 år. Om du går ner alldeles för snabbt så kommer yo-yo effekten. Yo-yo effekten är typ Oprah har gått igenom. Men eftersom du är 17 kan du ta i lite mer. Men annan viktig grej än att springa/jogga/powerewalk i 15-30 minuter är dina måltider, vilket kan vara väldigt tufft.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men jag är 164 så jo, på min kropp ser de ut som ja har rätt mycket fett för ja e så kort, och ja skulle må bättre själv om jag gick ner några kilo, men "Nirvana" hur gick du ner ?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Mitt tips är endå att röra på sig. Det låter typ som att det är omöjligt men det är det inte. Man behöver inte ens röra på sig så mycket. Träna på gym/spring eller nåt annat motionerande två ggr i veckan. Sen tar du ungefär 3 promenader på en timmme i rask takt i veckan. Då ska du se att du går ner i vikt. Om du nu behöver det. Är man redan smal så är det nog tyvärr bara svält som fungerar[tard]

Skit i vad du äter. Du kan äta pasta, såser osv. Men ät en lagom portion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

BBARBIIEHH:

men "Nirvana" hur gick du ner ?

Räknade kalorier, svälte mig, åt för lite. Men det är inte att rekommendera. Även om jag hade en smal kropp rätt länge så går man upp till slut. Man blir förbannat trött på att svälta sig, sen äter man typ allt man får tag på[rolleyes] Mitt tips är att röra på dig på ett sätt du tycker om. Tänk att du ska leva på det sättet i flera år framöver. Man klarar inte av att bara äta mackor eller frukt resten av sitt liv. Vilket resulterar i att man till slut går upp!


   
SvaraCitera

Börja träna - t.ex. simning eller löpning. Tycker du att sådant är tråkigt kan du kanske testa dans eller någon lagsport istället. Försök få mer vardagsmotion - ta trapporna istället för hissen/rulltrapporna och så vidare. Rör på dig varje dag. Det behöver (och bör!) inte vara hårdträning varje dag, en rask promenad räcker bra vissa dagar.

Äter du väldigt stora portioner - minska på dem. Känner du att du inte bli mätt av mindre portioner bör du se över vad du äter, och äta mat som mättar bättre. Skippa godis och läsk och ät frukt eller grönsaker istället.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Förstår inte kroppsångesten, herregyyyd. Finns det inte en normal tonåring som ägnar sig åt bättre saker än att vilja banta ner sig? [tired]

Oavsett! Träna, drick mycket vatten och sköt om kroppen med bra mat. Sluta titta på vågen. Alla vågar borde dö, en snygg kropp måste inte väga högst 50 kilo.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gillar du att motionera på något sätt?[smile]


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nirvana:

Gillar du att motionera på något sätt?

Asså, ja älskar gympa lektionerna, för de är rätt roliga saker vi gör, och jag är tvingad (på nått sett att gå på dom) så jag gör ju de, och vill även satsa på ett VG och för mitt egan bästa är jag med m, vi har de två ggr i veckan sammanlagt en timma och 40 min 🙂 Men simma är helt okej med, men är inte så motiverad då mina kompisar inte vill träna osv.. lite tråkigt !


   
SvaraCitera