Forumet - Tips på bra acne kräm?

Tips på bra acne kräm?

2640 0 26

Spana också in:

izzabellaaa:

Ska jag gnugga tvålen i fuktigt/blött ansiktet eller ska jag gnugga in tvålen i händerna o sedan gnugga ansiktet med händerna? Konstig fråga men vill göra rätt hehe.


Blött ansikte. På samma sätt som när man tvättar händerna. Man blöter först.
Det är bara en helt vanlig tvål...
för mig funka acnix bättre än allt annat jag provat, men den har slutat säljas.
den innehöll mjölksyra, apoteket har någon ny serie som verkar likna acnix och också innehåller mjölksyra, acnicyl heter den.


Om du har mer acne än kvisslor, sådana som börjar som knölar under huden och är mer böldliknande, gå till läkare.
izzabellaaa:

Okej,men kan jag ta bodylotion efter då? Vissa produkter värker inte eller hjälper, om man tar det efteråt men funkar det på denna?


Det där är i stort sett en vanlig tvål så det borde fungera. Skillnaden med den där är att den innehåller lite tjära vilket ska vara bra, lugnande och bakteriedödande (tror jag).
Du kan nog använda lotion efter men varför inte testa utan?
elverpigen:

Var köper jag sån där reporia? Aldrig tänkt på att jag sett det någonstans.


Jag köpte den på Shopping4net eller något, o den kostar 19 kr men sen blir det typ 64 sammanlagt på grund av all frakt och det, men sen efter jag beställt den läste jag att den fanns på Ica Maxi så testa kolla där annars shopping4net. Fick den efter två dagar och har använt den några gånger sen dess och helt ärligt så hjälper den, allt försvinner ju inte direkt men har märkt att rodnaden och det lugnat ner sig. Fast använder sån Nivea Visage Pure eller något innan, o sen reporia sedan avslutar med body lotion :-)