Forumet - Tips på hur man bränner fettet

Tips på hur man bränner fettet

1993 0 30
Tjena!

Hade en ganska vältränad kropps tills jag skadade knät och fick lägga av. Nu har det gått 2 år jag och har nu blivit jävligt lat och fet. Jag är en jäkligt lat människa så jag undrade nu, hur bränner jag mitt fett så fort som möjligt så "roligt" som möjligt ?

Hatar att kubba runt och jag är för ung för att träna i något gym.
Är jag tvungen att jogga eller finns det något roligare sätt? Vill inte känna mig fet varje gång jag stor i McDonalds kön [cry]


tack!
Du kanske kan gå snabbare och längre promenader? cykla kanske?

Och om du nu är överviktig kanske du ska tänka på vad du äter, om du nu vill gå ned alltså... under förutsättning att du inte tränar så jättehårt.
Om du nu bestämmer dig för att cykla, sporta, springa eller vad det nu må vara så tycker jag att man inte behöver tänka så jättemycket på maten. Men om du bara tänker gå snabba promenader och liknande så tycker jag att du ska tänka mer på det.

Spana också in:

ingetnamn123:

Nej, är inte överviktig men börjar blir tjock (är inte tjock ÄN).

Men är maten nått jag borde tänka på? Äter ganska mycket


Alltså, äter du väldigt mycket fet- eller/och en massa sötsaker och du inte orkar lägga ned tid på att träna mycket/hårt som att springa, sporta osv, så tycker jag nog kanske det.

Jag kan lite om det här, men inte så jättemycket, så du kanske ska snacka med någon som har lite mer koll när det gäller det här.

Jag ändrade mitt förra inlägg lite om du inte såg det.
Spring MINST tre gånger i veckan. Ha ungefär 3-5 olika sträckor som är olika långa och ta tid på alla med mål att förbättra tiden givetvis! Sedan på sommaren när du har tråkigt kan du ge dig ut 2 ggr dagen de dagarna du springer. Glömm inte att slänga in en eller två vilodagar då du tränar lite lätt eller inte tränar alls. Plus skippa skräpmaten mellan varven.
enhimmelskdrog:

riktigt skit!


ingen skit sherlock

Antingen så menade du att det verkligen var seriöst eller så var det misslyckad ironi, då folk faktiskt tror på skiten.

OnT: Vill du inte bli fet så bli inte fet, det är inte raketforskning.. Släpper du efter för hunger och lathet så blir du antagligen fet. Your choice [party]