Forumet - Tips på hur man mår bra?

Tips på hur man mår bra?

15682 0 34

Spana också in:

När man mår dåligt skulle jag säga att det mest grundläggande är att vara snäll mot sig själv. Jag brukar försöka vara noga med att jag får tillräckligt med sömn, äter ordentligt och försöker komma ut. Tycker det är skönt att ta ett bad, en lång promenad och kanske framförallt prata med någon om sina problem. Det som brukar hjälpa mest är att tänka att det går över - för det gör det, förr eller senare. 

imadreamer: Har ni några råd / tips för att må bra? Är verkligen desperat efter all sådan information, så jobbigt och må dåligt hela jävla tiden..
Saker man kan göra för att må bra? Behöver ALLA TIPS NI HAR!
Hjälp mig! 
Försök hitta någon bra TV-serie att se. När jag är stressad och sånt, så är jag alltid på jakt efter en bra serie. När man väl hittat en så är det en skön avkoppling, som räcker så länge serien varar. :)
Bra mat på regelbundna tider, sova ordentligt på nätterna, slopa tobak och alkohol samt motionera dagligen. Gym i all ära men det är faktiskt viktigare att vara ute i friska luften och ta en rask promenad på minst 30 minuter varje dag alt ta en joggingtur om man är lagd åt det hållet. 

Äter man en väl sammansatt kost kan man slopa alla vitaminpiller som mycket reklam påstår att vi behöver. Samt slopa alla skitdrycker som cola, läsk samt all godis mm som inte kroppen behöver.
Detta är ett bra sätt, automatiskt utvärderar man också sina egna problem samtidigt som man kan känna sig stark och behövd. Rekommenderas
Kansaskebab89576: Hallå hallå. Här är ett tips: Trösta, på något sätt hjälp en annan person, lägg ner tid på att hjälpa personen/personerna i fråga och försök göra det bättre för dom. Då kan det bli så att du själv mår bättre. Seriöst. Du kan göra detta över nätet eller för folk du känner i verkligheten. Må väl