Forumet - Tips på hur man sparar pengar!?

Tips på hur man sparar pengar!?

7688 2 61

Spana också in:

Jag sparar pengar genom att:

*Inte köpa massa olika krämer t.ex. handkräm, fotkräm, ansiktskräm, nagelbandskräm, bodybutter utan köper istället 2 olika krämer 1 fettfri för ansiktet för apoteket och 1 med fett (för fötter, kropp, händer) från apoteket. Så jag köper 2 stycken olika krämer istället för 5 stycken.

*Köper en billig brun utan sol från åhlens/apoteket istället för dom dyrare sorterna.

*Jag läser tjej/skvallertidningar som jag lånar från biblioteket istället för att att köpa från affären.


plutten: *Inte köpa massa olika krämer t.ex. handkräm, fotkräm, ansiktskräm, nagelbandskräm utan köper istället 2 olika krämer 1 fettfri för ansiktet för apoteket och 1 med fett (för fötter, kropp, händer) från apoteket. Så jag köper 2 stycken olika krämer istället för 4 stycken.
eller så köpr du en bra ansiktskräm och typ kokos- eller olivolja till kroppen. billigare kommer man inte undan

plutten:

Oj jävlar det var lite. Vad handlar du/äter du under 1 vecka då?
äter väldigt lite och köper nästan bara mat på extrapris. 
sedan har jag oftast basprodukter hemma redan, så lite ris eller pasta brukar det kunna bli utöver den budgeten.
har förmånen att bo i en förort och där prispressas det rejält, också.
äter väl egentligen inget "speciellt" utan ser bara till att undvika kött (pga dyrt) och äta mycket rotfrukter osv. har ibland champinjoner för 1kr/hg och då kan man köpa på sig och blanda ut med vatten och mjöl och koka ihop så det blir en mättande grötaktig sörja. inte särskilt gott men jaaa. brukar göra vattenpannkakor ganska ofta också. 
ibland är det extrapris på grötris - då köper jag det och sen lever jag på det i flera dagar tex.ibland måste jag överskrida budgeten, men då äter jag resterna av den maten dagen efter/fastar så att det jämnar ut sig.är egentligen inte så jobbigt när man väl kommer in i det.