Forumet - tips på komplimanger till tjejer!

tips på komplimanger till tjejer!

6878 0 64

Spana också in:

Säg inte bara "vad söt du är", för det är så allmängiltigt. Du ska säga nått så hon känner sig speciell. Typ som om du ser att hon har nått nytt på sig, kommentera det. Eller, "vad vacker du är när du ler", eller nått liknande.

Javisstja! Säg att hon luktar gott! Jag känner en kille som alltid säger att jag luktar så otroligt gott (min parfym måste han tycka om alltså). Det brukar jag bli glad av. [smile]
köttsoppa:

Om ni har nått bra tips på lager så delge det [smile]


Ta reda på vilka egenskaper, ideal osv. hon tycker mest om och ge henne sen komplimanger om den/dom grejjerna. Fast en oärlig ''komplimang'' klassar jag inte som en komplimang och om hon inte suger åt sig dina ord som en tvättsvamp, så kommer hon kanske att upptäcka att du egentligen bara fjäskar. Då kan hon bli skeptisk osv. i framtiden.

Därför är det bäst och coolast att ge komplimanger om sånt som personen strävar efter att vara. Det får henne antingen att sträva efter det mer och gilla dig mer, eller så gillar hon dig mer om hon redan har uppnått vad det nu är hon strävade efter. Om hon har uppnått det är det upp till henne och/eller dig, så oroa dig inte för att inte tycka att hon har gjort det, om hon tycker det så har hon det enligt henne och då går det bra enligt henne också. Ungefär samma sak gäller när bara du tycker det (har en känsla av att ingen kommer fatta det där).

Var alltid ärlig med dina komplimanger så kommer personen uppskatta dom mycket mer än halvtomma ord, det är självklart men folk glömmer bort sånt.

Det är iaf. vad jag tycker [smile]