Forumet - tips på lite romantisk överraskning till min pojkvän?!

tips på lite romantisk överraskning till min pojkvän?!

24932 0 44

Hej!!

Jag har varit tillsammans med min kille i 3 månader denna veckan och vill gärna överraska honom med något nästa helg då vi ska ses igen. Jag är där varje helg, men denna helgen som var kunde vi inte ses så det är två veckor sedan nu, så jag vill hitta på något mysigt lite romantiskt att överraska honom med som visar att jag verkligen älskar honom.
Jag har idé torka och jag har pratat med hans syster jätte mycket men hon kommer inte heller på något, så vi börjar bli lite stressade haha, behöver alla tips jag kan få!
Det får inte vara dyrt, det ska liksom vara något vi kan göra hemma tillsammans, jag är studerande så har liksom inga pengar att göra något med och det ska inte vara världens överraskning för han vet att de ska vara något speciellt till helgen. Så de behöver inte vara mycket, men det ska vara kärleksfullt och som visar att verkligen älskar honom och att han älskar mig.
Snälla kom med alla förslag ni har, allt som antingen kan bli själva överraskningen eller som kanske kan så ett litet frö till idé hos mig. :)

MVH

Spana också in:


isola:

om man vill fixa ett nytt golv pga vattenskador så!
man ska inte tänka i de där tankarna......... man ska leva i nuet, göra what ever en vill. För att ta konsekvenserna en annan dag, eller flera veckor efter, eller fly från problemen helt. Rodnar

nä, men sådant där trägolv brukar väl vara impregnerat?