katamari:
enorma köttbullar, tiep stora som snöbollar
Går de verkligen att steka?
hannnah:
haha fan va svårt egentligen.
Ja det är nästan omöjligt att komma på saker att göra när man vill göra nåt. Men nu när jag ser allt ni skriver känner jag mig rätt dum som inte tänkt på vissa saker innan. Men tack för tipsen.
Angelize:
Det är iofs gott i tunnbrödsrulle
Mos i en tunnbrödsrulle? Försöker du få mig att springa iväg och göra det vidrigaste någon någonsin ätit eller är det verkligen gott?
pyttipanna är asgott
Ensamvargen:
Mos är ju de gôttigaste som finns! (potatis mos alltså, eller rotmos är också gott!)
Sant men till schnitzel lät det sådär tyckte jag. Men jag kanske har fel!
El Guaje:
Mos i en tunnbrödsrulle? Försöker du få mig att springa iväg och göra det vidrigaste någon någonsin ätit eller är det verkligen gott?
Wtf??? Klart man har potatismos i tunnbrödsrulle??? Vad äter du för konstiga rullar
Korv,potatismos o sallad/tomat o ketchup o bröd
El Guaje:
Men tack för tipsen.
varsågod. alltså man äter ju massa saker, men jag vet inte om d e enkelt lr kul typ. brukar äta sojakorv med potatis å sallad typ. eller potatis å sallad som grund å pendla mellan de lilla vegetariska utbudet som smakar ok och som även e gott, hehe.
El Guaje:
Sant men till schnitzel lät det sådär tyckte jag. Men jag kanske har fel!
Ah, mjo, ris är nog bättre. Men potatismos funkar bäst till köttwannabebullar.
Angelize:
Wtf??? Klart man har potatismos i tunnbrödsrulle??? Vad äter du för konstiga rullar
Okej då jag kollade upp det, det var visst vanligt. Vad usel man känner sig när man läser den här tråden. Vilken hemsk ide detta var för mitt självförtroende i köket. Trådfan!
hannnah:
varsågod. alltså man äter ju massa saker, men jag vet inte om d e enkelt lr kul typ.
Precis jag brukar anta att saker är svåra och därmed låta bli att göra dem. Men nu är det dags att förnya sig lite känner jag. Nu har jag en hel del att prova.
Ensamvargen:
Men potatismos funkar bäst till köttwannabebullar.
ja det är fint! Tyvärr har jag ätit det alldeles för mycket.
Saxar mitt tips från en annan tråd.
Pastasallad
Ingredienser
Pasta
Isbergssallad
Ost
Skinka
Rödlök
Paprika
Dressing
Tillagning
Koka pastan i 10 minuter, undertiden tar du fram övriga ingredienser. Riv och skölj salladen, skär osten i tärningar och skinkan till strimlor. Rödlöken delar du och finhackar, samma sak gör du med paprikan. Blanda allt i en stor skål tillsammans med pastan.
Server med valfri dressing till.
My dreams are her:
Skinka
Tack! Men vad är det för typ av skinka?
gillar pastasallad med räkor el kräftstjärtar i och sen sås till av creme fraiche, majonnäs, salt, peppar och vitlök.
annars är wok nice, brukar steka lite grönsaker, sen kyckling, så kokar jag nudlar
sen blandar jag ihop allt, slänger på en burk kokosmjölk och lite grön currypasta, citron, fisksås och ev lite kyckling- el köttfond. ibland slänger jag i en hackad chili också
du kan steka en lövbiff till din potatisgratäng också!
eller göra bakpotatis med olika röror
på ica brukar de ha häften med recept, längst bak brukar det finnas "billiga veckan"-recept
brukar alltid ta sådana häften för man brukar alltid hitta något som verkar nice å laga
stekt rödspätta med remouladsås och ris. och sallad.
Helstekt gris då?
El Guaje:
Tack! Men vad är det för typ av skinka?
Brukar använda rökt färdigt skivad skinka sådan man har till pålägg, men man kan använda vilken skinka man vill bara den går att skära i strimlor.