Forumet - tips på prao?

tips på prao?

785 0 5
som rubriken lyder, jag ska ha prao om 5 veckor i 2 veckor och går i 8an. men allt jag skulle vilja praoa som är i försvarsmakten. men det går inte tror jag för det e special datum man kan praoa i försvarsmakten. så jag tänkte fråga om kanske liknande ställen man kan praoa? ele bara tips på prao i Stockholm? en sak som jag funderat på är att praoa på dagis... jag må hata småbarn men jag tycker själv jag e bra på att ha hand om dom då jag har små kusin jag tar han om varannan helg. hur r det att praoa på dagis? behöver man typ torka dom om dom ska byta blöja ele ifall de går på toa? 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Har praoat på skola, tror att det är roligare än dagis, mindre skrikigt och så. I övrigt har jag praoat i riksdagen, rekommenderar inte. Känner man ingen väldigt väl får man typ fylla på papper i skrivare och kolla på voteringar samt dricka gott kaffe.
Men jag tror att det går att praoa på rätt roliga saker om man är ute i god tid och har lite kontakter. 

Generellt så är nog affär väldigt bra, lättare att få sommarjobb där sedan. Alternativt något kafé. Om inte det man är intresserad av erbjuder prao, vill säga.
Jag praoade på dagis och det var inte alls kul. Men jag tycker ju inte om barn så det beror på det. Det var enkelt och tråkigt. Jag fick hjälpa barnen att klä på sig ytterkläder när dom skulle ut, jag fick läsa och leka med dom och hjälpa till att duka till lunch osv. Jag skulle inte rekommendera att praoa på dagis ifall du inte gillar barn men om man gillar barn är det perfekt.

Spana också in:

Ett utav kriterierna bör vara att en trivs tillsammans med barn... :€ Har du inga andra intressen utöver militären?