Forumet - Tips på saker att göra i London

Tips på saker att göra i London

5949 0 13
Såg en tråd om någon som fråga om tips om budapest, och tänkte jag kunde göra samma sak.
Vid första Maj så åker jag till London med min mamma.Det kommer vara första gången jag åker dit och kommer vara där från onsdagen och åker tidig söndag. Vill hinna göra så många roliga saker som möjligt under tiden jag är där. Det kan vara allt från ett mysigt café, ett bra museum eller vanliga turistgrejer. Dock så är jag inte alls intresserad i shopping av kläder, smycken mm. Men om ni har tips på annorlunda butiker, och inte till exempel victoria secret så får man gärna föreslå det också. Tack i för hand :D!

Spana också in:

London dungeon är en av de roligaste grejerna jag har gjort! Det är inte alls som ett vanligt spökhus som någon skrev ovan. Det är en byggnad full av skådespelare som leder dig igenom olika kända skräckhistorier och du får vara delaktig i dessa historier och hjälpa till att föra dem framåt - vill inte avslöja mer för då förstörs det roliga. Det var riktigt kul, värt pengarna, bra gjort, grym personal/skådespelare, påkostat och lokalerna var fantastiska och förvånade en om och om igen.  Kommer lätt göra det igen nästa gång jag åker dit, värt varenda krona. Den ligger precis bredvid London eye, Madame Tussaud och London Aquarium - andra kända sevärdheter.

Rekommenderar även en promenad genom Hyde Park, mysig och fin miljö + en massa människovana djur som plockar mat ur handen. Köp med dig bröd (till fåglarna) och jordnötter (till ekorrarna) så blir det extra underbart!

Ajuste, Primark för shopping givetvis. Brukar komma ut med stora kassar med kläder, smycken, skor och underkläder efter att ha varit där och ändå har jag aldrig betalat över tusenlappen. Allt är superbilligt, perfekt ställe att fylla på med smycken, underkläder och baskläder då dessa aldrig kostar över 50 spänn styck där. Tror jag köpte linnen för 20 kronor styck och trosor för 10 kronor. Man hittar en hel del guldklimpar där också, har flera festtoppar därifrån som kostade under hundralappen. 
Brukar dock vara väldigt folktätt därinne, så fram med armbågarna. 

var inne på nåt science-aktigt museum när jag var där om massa natur och teknikhistoria, ny & framtida teknologi likaså. D1a var typ 10 år sedan ungefär och minns att den teknologin de visade där är sådant som nyligen (2014) har hittat ut på konsumentmarknaden världen över typ. såatteh, ligger sådant i ens intresse så bör det inte vara jättesvårt att hitta. minns inte vad stället hette :(