Forumet - Tips på serier!

Tips på serier!

3138 0 18

Spana också in:

My Mad Fat Diary
Brittiskt typ ungdomsdrama. GENIALT. Mycket mörk humor. Extra intressant om du är intresserad av kroppsacceptans eller psykisk hälsa.
Två säsonger ute, ej avslutad serie.

Orange is the new Black
Fängelsedrama, verklighetsbaserat. Mycket humor och knasigheter. Bra om du gillar berättelser om människoöden.
Två säsonger ute, ej avslutad.

Doctor Who
Science fiction/fantasy/drama. Lite action och spänning och humor.
Sju säsonger ute, ej avslutad.
Breaking Bad
Alla har väl redan sätt serien. 9,6 på IMDb talar nästan för sig själv. Sanslöst välgjorda scener och en intressant historia. Serien har kammat hem rekord många priser. Handlar om en lärare/familjefar som drabbas av cancer. Han vill inte lämna familjen i skulder och bestämmer sig för att sälja meth med en gammal elev. 
Lost
Serien som skapade cliffhangern (förmodligen inte). Ser man ett avsnitt så måste man se nästa. Ett plan kraschar på en ö och folk måste överleva. Men det är något konstigt med ön. Vissa avsnitt är jobbiga då de kan handla om tråkiga personer.
Arrested Development
Tidernas bästa komediserie. Varenda karaktär kan vara roliga. Genomtänkta repliker och "plottar". Fick tyvärr bara tre säsonger innan den vart nedlagd. Fast tack vare fansen fick AD en fjärde säsong, som tyvärr var sämre än de tre första. 

Alla som inte sätt serierna har mycket njutning kvar att vänta.
Person of Interest:
Handlar om föredetta CIA-agenten John Reese och hans partner - en miljadär - vid namn Harold Finch som med hjälp av en komplicerad övervakningsmaskin räddar och hindrar människor från att dödas av överlagda mord. Maskinen förutser vilka människor som riskerar att mördas och spottar ut personnummer, vilka  Reese och Finch med hjälp av dessa spårar de de olycksdrabbade offren och gör allt de kan för att personerna ska överleva. 

Vikings:
I Vikings får man följa Ragnar Lothbrok och hans vänner och familj och hur det går för dem att leva. Man följer Ragnars väg mot vakten och hur Vikingarna tar sig mot väst, hur vikingabyn påverkas av maktkamperna mellan Ragnar och vikinglorden Haraldson och hur de familjen och vännerna ska upprätta hålla harmoni när deras livspussel hela tiden utmanas på olika sätt. Det är mycket drama och action som lämnar få oberörda.