Forumet - Tips på spel att ladda ner?

Tips på spel att ladda ner?

5542 0 52

Spana också in:

Michee:

Jo, men det blir ju fler och fler som laddar ner. Och ju fler som laddar ner, desto mindre vinst går dom med. Och med minskad vinst så blir det ju också minskad kvalité på spelen.


De flesta spel som EA ger blir sämre i kvalite och känns som hastigt ihopkastade spel som endast släpps för att de vill mjölka pengar.

Desstom i en undersökning visade sig det att 37 %(erkänner dock att 54 % sade att de gjorde det pga av att de inte orkade gå till affären då....) av dom som laddar ner gör det för att de inte tycker om antipiratskydden som de sätter dit. För de enda som lider av de skydden är de som är dumma nog å betala för dom [smile]
aristoteles:

Jag brukar cracka spelen jag köper. Då är det ju inga problem.


Så kan man ju göra.

Brukar göra så ibland. Fast köper (eller tankar helt ärligt talat) inte ens längre spel till datorn...

Men många spel som EA släpper ut kan man nästan tanka bara för att jävlas med företaget för att de sabbar spelindustrin.
Michee:

Sedan köper du dem på vilket sätt du vill, så att spelbolagen får vinst för sina produkter så att de kan fortsätta producera bra spel.


Limneson:

Man ska köpa spelen [no-no]


Laddar ner först, är de ett bra spel, köper jag det, fler roliga saker, bättre mp osv oftast. Synd det inte görs några bra spel längre... Undantag Far cry2 som laddades ner förra veckan, och borde ligga i brevlådan snarast
Fruxo:

Tipsa gärna om roliga action/skräck/strategi spel som är relativt nya,bra och roliga.


Det finns få nya spel som är gratis att lagligt ladda ned. Men bra finns det gott om. Kan rekommendera sidan http://www.abandonware.com, som iaf förut var väldigt bra på att underhålla. Quake 2 och Settlers 2 finns båda där, även om jag haft problem att få Settlers 2 att funka i WinXP. Kan vara värt ett försök ändå :)
Sen finns ju http://www.adom.de om du gillar rollspel och inte bryr dig mycket om grafiken. Lätt ett av de bästa spel jag spelat, men det är ASCII (alltså bilder gjorda av bokstäver, så att säga).
aristoteles:

De kan bero på att folk inte betalar för deras spel, och är de nu så värdelösa, varför skaffa dom alls?


Åh nej.
EA mjölkar ut pengar.
Visst har de vissa projekt som de lägger ner mer pengar på (tex Maxis spel). Men många (tex NFS) lägger de inte ut mycket pengar för utan kastar ihop lite smått och så blir det som det blir.

NFS (Need For Speed) är ett perfekt exempel.
Kolla bara hur kvaliten blev sämre och sämre i serien (vi utgår från Underground nu, eftersom de fortsatte på precis den stilen)

NFS Underground - SKITBRA musik, skitbra grafik (på sin tid) skitbra spel, Skitbra ALLT. Helt underbart.

NFS Underground 2 - Mer frihet. Sämre allt annat. Gick över till lite mer okänd och konstig musik men viss bra och relativt känd musik finns kvar.

NFS Most Wanted - Grafiken tog ett jättehopp. Musiken blev lite bättre men det bestod fortfarande till stora delar av okänd konstig musik. Själva street race känslan dog lite när de satte in superbilar däremot.

NFS Carbon - Musiken är bara konstig och okänd typ. Grafiken må vara bra men kökänslan är nog ett av de sämsta bilspelen någonsin.
Storyn är lite halft kopia på Most Wanted. Stora delar av spelet är rent av en kopia på Most Wanted, fast de har gjort allt sämre.

NFS ? - Kommer inte ihåg vad senaste hette. Såg så jävla tråkigt ut. Testade demot, sämre än Carbon till och med...

Notera också att tiden mellan dessa spel minskade efter varje släpp.

Sen finns de ju såklart spel som blivit bättre mer åren. Och NFS innan Underground är ju jävligt roliga spel [bigsmile]
Fast jag föredrar dendär stads Steet Race grejen

Snweater:

Fast dom hade tjänat ännu bättre om du och dina polare hade köpt spelen de utvecklar.


LillMonstret:

Brukar göra så ibland. Fast köper (eller tankar helt ärligt talat) inte ens längre spel till datorn...


Tankat kanske 3 i år. 2 av dem har jag redan ägdt men tappat bort...

Köper spel till 360, men orkar inte köpa till datorn pga att min dator bara är Bra+ och inget mer [sad]