Forumet - Tips på trevlig pub/bar på Söder?

Tips på trevlig pub/bar på Söder?

2645 0 25

Spana också in:

Zymbaline:

The Laughing Duck är mysig, ligger vid Centralstationen.


Ducken är hemskt. :D Verkligen sista utvägen för mig och bekanta om allt annat skiter sig.

Angående romantiska ställen för en afton på tu man hand så har jag inte så mycket att tipsa om, går jag ut, ut så är det oftare med ett sällskap större än så. Men mindre och lite lugnare ställen jag tycker om är Nada på Åsögatan, Little Persia på Östgötagatan, Boulebar Ugglan på Närkesgatan vid Nytorget. El Mundo på Erstagatan.

Samtliga ställen förutom Boulebar Ugglan (knappast lugnt och romantiskt) är mindre barer, åldersgränsen ligger nog på 20 för de flesta ställena förutom Little Persia som jag vet har artonårsgräns.

Ställen jag inte varit på men är sugen på och låter som att de passar in i TS krav är Cobra och Morfar Ginko i närheten av Mariatorget / Södra Station.
The Saviour:

After. Jättemysigt.


Ja After var länge sen, hade nästan glömt bort det t.om. Mycket bra tips!

Futuresailor:

Tycker typ Bonden var nice, du var väl med där också?


Jao, men det beror på om de har nån klubb eller inte. Och i och med att det är valborg ska de ha ös och det passar inte riktigt [sad]

seasaw:

Wollmars.


Var ligger det?

I övrigt: Någon som varit på nya Monks, Wine House eller vad det nu heter, ligger precis vid Porterhouse i gamla stan? Och Porterhouse är ju väldigt mysig i alla fall :) Har länge tänkt at svänga förbi 19 glas också, men där är det väl rätt svårt att få plats?
kebabkurt:

Jao, men det beror på om de har nån klubb eller inte. Och i och med att det är valborg ska de ha ös och det passar inte riktigt[sad]


De hade i alla fall ett litet dansgolv. Det är nog tyvärr ganska svårt att hitta ett ställe med ös där det samtidigt ska gå att kunna prata normalt. Kan du inte satsa på att först gå till något mysigt stället och sen gå till ett ösigare?
Futuresailor:

na prata normalt. Kan du inte satsa på att först gå till något mysigt stället och sen gå till ett ösigare?


Kanske ska förtydliga lite: vill inte ha ös, men det är det på bonden, därför kan jag inte gå dit. Och inte heller de inrökta typerna av pubar som jag brukar vistas i. Utan pub/bar utan hög musik, men fräscht och mysigt och inte inrökt o sunkigt [shake] Tror det är en omöjlighet att hitta va?

Fejlarn:

Någonstans runt Wollmar Yxkullsgata skulle jag gissa på.


Får genomföra en grundlig kartrek helt enkelt!
Futuresailor:

Tycker typ Bonden var nice, du var väl med där också? Vet ingen annan på söder typ.


varit där en gång, raggade på allt som rörde sig....gamla tider man kommer ihåg än idag

seasaw:

Vad ska jag hitta på ikväll? Vad ska ni andra Sthlmsbor hitta på ikväll?


sitta hemma, japp bar sitta hemma!

kebabkurt:

Ja After var länge sen, hade nästan glömt bort det t.om. Mycket bra tips!


om du träffar en gotländska, fråga om hon kommer ihåg killen hon träffade här för ett halvår sen som lurades om att han bodde bara några stationer från haket[wink]