Forumet - Tips / Tricks gällande ligg & träff

Tips / Tricks gällande ligg & träff

1949 1 8
Jag vet inte hur andra människor beter sig när de är ute på dejt eller är med en läcker kille/tjej som de tycker om, men jag brukar oftast ljuga när jag får panik. Det är en av mina svagheter, samt att jag inte vågar gå fram.

Hur brukar ni göra när ni ser någon ni tycker om? Går ni bara fram och säger att ni tycker om de och ber bjuder in de på någon aktivitet (T.ex. hänga efter skolan, gå till någon restaurang, kanske kolla på bio?) eller är ni som jag?

Detta är vad jag har märkt när jag har gått på träff eller tyckte väldigt mycket om en speciell tjej;
  • Om de tittar på dig längre än vanligt eller väldigt ofta ger dig blickar, så vill de ha dig.
  • Börja eller avslut en träff med en kyss för att öka romantiken
  • Var inte blyg eller var det. Säg hur du känner, eller var mystisk. (Säg inte typ "uuh jag tycker mycket mycket om dig men vet inte hur jag ska säga det. Vet du vad jag menar...? Maybe? Ish?")
  • Undvik långa träffar med vänner på första träffen. En enkel väg till friendzone om vännerna vill hänga på.
  • Se till att du känner kosten på personen! Kan hända att du träffar på en laktosfri vegetarian!
Vad har du för tips? Dela gärna!
Jag gillar när de upprepar mitt namn flera gånger, då jag ogillar det så mycket men de får mig att börja gilla det. Men det glömmer också bort när ingen mobbar hur jag egentligen låter och då får jag gå med det själv i huvudet. Det ger mig paniken. Jag tycker om de mer när de säger när de inte hör vad jag säger utan och låta elakt.

Jag hört att jag är modig hela tiden som vågar gå på föreningar och kan sluta direkt när jag tröttnar på omgivningen. Jag är väldigt bestämd av mig vad jag vill.

Spana också in: