Forumet - Tipsa mig om Tv-spels tidning

Tipsa mig om Tv-spels tidning

273 0 10
Sha,

jag är lite trött på de svenska tvspels tidningarna level och gamereactor. ofta har skribenterna i dessa tidningar ett högtravande språk som skär i mig varje gång jag tvingas läsa om något.

jag tycker det är jätte jobbigt. detta problem har jag speciellt med level. men vissa kanske tycker det är soft med det högtravande språket.

jag vill ha en tidning där man inte talar så och jag tror att man behöver titta på någon tidning där skribenterna är lite äldre.

men vilken tidning skulle detta vara då? funderar på att titta över nordsjön på de engelska konkurrenterna.

någon annan som känt likadant?
Jag läser inga speltidningar överhuvudtaget, jag gillar nästan ingenting av innehållet. Vill mest ha nyheter om spel, och då funkar det inte med uppdatering en gång i månaden. Så jag kan inte tipsa om någon tidning alls, man kolla på destructoid om du har lust. Just nu är jag trött och lite dum, så jag förstod inte om du tycker att språket är för "fult" eller "fint", men slår vad om att ordvalen skiljer sig rätt mycket.
(Och jag menar... Jim Sterling liksom. Jag förstår inte hur man kan göra annat än tycka om det.)

Spana också in:

noja:

Finns en tidning som heter Edge som min brorsa läste förut. Den är från england och är tydligen en av de största.


Edge är en av europas största speltidningar, en av mina favoriter också, den finns och köpa på pressbyrån (vissa iallafall, du kan titta på pressbyrån.se för att hitta den närmsta som har i ditt område), jag har inte läst den på ett bra tag nu då den är så dyr (105kr har jag för mig), men jag kommer ihåg att den var riktigt tjock och att den kommer ut 12+1 gång per år (En gång i månaden plus ett special nummer en gång om året)...