Forumet - Tittar ni på porr när ni är i en relation?

Tittar ni på porr när ni är i en relation?

7424 1 32
Jag hittade ingen polltråd om detta ämne så jag tänkte kolla med er vad ni tycker! 

Tittar ni på porr när ni är i en relation? Är det helt okej med er om er partner gör det eller upplever ni det som otrohet eller tar det personligt? Varför är det okej/inte okej?

Diskutera!

Tittar ni på porr när ni är i en relation?

Senast ändrad 28 Nov 2014, 17:53 av Zymba
Jag gör inte det. Tittar inte på porr i övrigt heller direkt, men jag vet inte. Känner inte nåt behov av det. Min partner får väl göra det om han vill men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle bli lite osäker på mig själv om jag inte kan tillfredsställa honom tillräckligt bra så att han vill titta på porr.

Zymba: Ja
Onani och hur man uppnår sin egen orgasm eller njuter av sin egna kropp har ingenting med ens övriga sexliv att göra. Vill t ex inte att min pojkvän får för sig att jag inte njuter av sex med honom bara för att jag läser en novell eller ser nån film, det är två helt olika saker. Skulle bli rätt upprörd om han tolkade det som att jag inte är tillfredsställd med honom.

Spana också in:


missstalin: Klart som fan det inte är ok. Illa nog att han runkar, men kolla på porr? Hade jag kommit på honom med att göra det hade jag sparkat honom i skrevet och därefter klippt kuken.
Är du troll eller är du bara blåst och kränkt? Jag hoppas för all del att du skojar.  Med din logik så har kvinnor i Mellanöstern som begår äktenskapsbrott rätt att få syra i ansiktet...
eller det kanske bara är män? 
tänder mkt mkt sällan på porr vet inte känns bara så jävla fejkat och överdrivet oavsett vad d är för typ, gillar inte d och gillar inte att d finns folk som far illa men bryr mig ej om ngn skulle kolla om den visste att d var fejk elr vad man ska säga lololol rörigt