Forumet - Tittar ni på TV?

Tittar ni på TV?

1784 0 34
Hejsan, hoppas allt är bra med er!

Jag tänkte nu dra och titta på TV eftersom jag såg att det var någon program om Böda Camping. Känns sköjj.
Vet inte när jag senaste TITTADE AKTIVT på TV. Var nog... Juletider kanske, Kalle Anka o den skiten!

Brukar du följa något program? Har ni dessa nya finesser med att man kan välja program när man vill osv?

Känns rent allmänt som "TV-kulturen" är aktivt utdöende...

Ha de gött! 

Spana också in:


Gruvan:

Okok! Juste, AFV ja! "Get rich - get famous" blev alltid irriterad på den meningen, enda som är i huvudet på Amerikaner om man drar en grov generalisering! Oskyldig

Haha, ja. Alltså hatar programmen där dom väljer ut de tre bästa videorna och delar ut pengar för dom har aldrig med någon rolig/bra video då????? Så är det typ nån tant som satt på en stol som gick sönder som vinner 100.000 dollar. What's up with that, liksom.

FruLiten: Kollar aldrig på tv, ibland försöker jag men fastnar alltid med att göra något annat. Eller, ibland kollar jag på serier via datorn.
Jao, följer serier jag också. Men vet ingen/har ingen kanal som sänder serier tror jag, kanske får kolla igen!

Juste fan, tittade alltid på National Geographic förr. Bra skit!


turtle: Haha, ja. Alltså hatar programmen där dom väljer ut de tre bästa videorna och delar ut pengar för dom har aldrig med någon rolig/bra video då????? Så är det typ nån tant som satt på en stol som gick sönder som vinner 100.000 dollar. What's up with that, liksom.

Joo, ibland är det för tråkigt. Ibland känns det som man göra roligare saker på en tag genom att vara klantig än deras klipp! ^^
Skillnaden är att man inte hade kamera...

Haha, du ska veta vad jag sitter och skrattar nu. Så jävla tråkiga klipp ibland så man skrattgråter Glatt skålande

Gruvan: Juste fan, tittade alltid på National Geographic förr. Bra skit!
Ja va fan, när jag hade animal planet brukade jag titta på det! Och när jag är på besök hos morsan kan vi kolla på En plats på landet/solen/överallt, sådant program som handlar om att köpa och visa hus. Men skrotar svt, 3an, 5an och liknande, sänder ju för fasen bara reklam.

FruLiten: Ja va fan, när jag hade animal planet brukade jag titta på det! Och när jag är på besök hos morsan kan vi kolla på En plats på landet/solen/överallt, sådant program som handlar om att köpa och visa hus. Men skrotar svt, 3an, 5an och liknande, sänder ju för fasen bara reklam.

True om 3an o 5an. Ja Animal Planet rullade alltid hos farmor och farfar mellan Kaffepauserna, då det oftast var skit och de inte hade NG!
(Fast var det hockey kollade man ju på det!)