Forumet - Tjäna mer pengar?

Tjäna mer pengar?

126 0 1
Tja, snart kommer jag få in lönen från mitt sommarjobb som tyvärr blir mindre än vad jag räknat med, på grund av sjukdom. Jag tror att jag kommer få ut 3500 kr och skulle fått upp mot 5-6 tusen om jag varit med alla dagar. Nåväl, jag tänker inte lägga mig. Jag vill göra någonting med pengarna så att jag kan tjäna lite till, både som en utmaning för mig och för att ja, få mer pengar.

Jag funderar på att flippa lite, det vill säga köpa och sälja. Jag har kikat lite på begagnade telefoner, airpods och kläder/sneakers som säkert går att tjäna någon till tusenlapp på, frågan är, tror ni att detta är den mest effektiva metoden som finns? Vad annars bör jag göra av pengarna? Säg att jag "investerar" 2000 kr och vill upp till 4000 kr inom någon vecka. Är detta möjligt? "Startkapital" på 2000 kr eftersom att det inte är hela min lön, om allting går åt helvete har jag åtminstone lite kvar! Rullar ögonen

PS: Betting/spel går bort på en gång, eftersom det bara kommer förstöra för mig ännu mer Rodnar

Spana också in:


stiftelse: Jag funderar på att flippa lite, det vill säga köpa och sälja. Jag har kikat lite på begagnade telefoner, airpods och kläder/sneakers som säkert går att tjäna någon till tusenlapp på, frågan är, tror ni att detta är den mest effektiva metoden som finns?
Jag misstänker att som konsumtionen är idag med "slit och släng" och där alla vill ha det absolut senaste dvs köpa nya mobiler och lurar så sjunker värdet på begagnade telefoner och airpods som en sten. Tror att dessa, så fort de lämnat butiken, har väldigt ringa värde.

Kläder och skor likaså.

Enda chansen skulle vara att köpa via Sellpy som är en BJÄSSE på Tradera och som vräker ut hundratusentals med kläder och skor till löjligt låga priser. Där kan du ev köpa eftertraktade objekt och sälja vidare med vinst.
Känner själv en kompis som köper mycket av Sellpys kläder, bl a jackor - Didriksons, Peak Performance, Helly Hansen och skjortor - Stenströms, Ralph Lauren och kavajer/kostymer - Hugo Boss, Oscar Jacobson - för en femtiolapp och säljer dom vidare på EBAY för mycket god vinst.

Men dubbla dina slantar på EN VECKA kan du nog glömma.  Glad

Har själv köpt mycket dyra märkeskläder, ex Hugo Boss och Oscar Jacobson kostym i nyskick som kostat över 10K kronor för endast 50 kronor och likaså många märkesskjortor i nyskick för 30 kronor.  Mycket glad