Aviseringar
Rensa alla

Tjäna pengar på domänregistrering?


Ämnesstartare

Kan man tjäna pengar på att registrera attraktiva efterfrågade domännamn och sedan sälja dessa vidare och tjäna pengar på detta dvs göra vinst på detta?

För den som undrar vad en domän är kan jag förklara att "ungdomar" är en domän som ligger under toppdomänen "se" som står för Sverige.

Några inputs?


   
Citera

Trumpisaloser.com borde inbringa stålar. Du har fram till valet på dig! 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Dindoonuffin:
Trumpisaloser.com borde inbringa stålar. Du har fram till valet på dig! 

Beklagar, men trumpisaloser.com är redan registrerad. Däremot är trumpisaloser.net ledig. Men jag hade tänkt mig något betydligt mer rumsrent så man slipper fa halva USAs befolkning emot mig.


   
SvaraCitera
YungG

Det kan nog bli svårt att göra vinst på det. De flest attraktiva domäner är redan köpta. Om man nu skulle vilja försöka på sig det ändå lär man köpa på sig så många "attraktiva" domäner som möjligt för att sedan hoppas att nån vill betala en stor summa för en av dem.

Det kan säkert ta flera månader, om inte år, innan någon nappar. Det finns betydligt bättre sätt att tjäna pengar


   
SvaraCitera

Pakalolo: Kan man tjäna pengar på att registrera attraktiva efterfrågade domännamn och sedan sälja dessa vidare och tjäna pengar på detta dvs göra vinst på detta?

Jag kommer att återkomma med ett längre svar på din fråga när jag har tid över men ett kort svar blir - BÅDA ja och nej lite beroende på om du kommer att vända dig till svenska köpare dvs .SE domäner eller internationella köpare dvs .COM domäner.

Btw, cool avatar och nick name. Mycket glad


   
SvaraCitera

Porrdomäner går alltid att sälja. Erotik lär aldrig sluta locka folk. Det svåra är väl att hitta något sexigt och porrigt namn. Men nu har de ju släppt hundrals med olika toppdomäner så något  lär väl passa. Toppdomänen .SEX är ju väldigt efterfrågad.  


   
SvaraCitera

Hej, på en gång behövde jag en mycket liten summa pengar för en ny bärbar dator eftersom den gamla bröt ner, och jag måste arbeta. Min lön är fortfarande långt borta, så jag bestämde mig för att låna lite pengar. Jag hittade en hemsida med de bästa bankerna och snabba lån i Sverige https://foxycredit.com/se/ . Jag rekommenderar det.


   
SvaraCitera

I allmänhet finns det ett stort antal möjligheter att tjäna pengar på internet nu, så jag förstår inte varför många fortfarande klagar på bristen på pengar och möjligheter. Till exempel hittade jag snabbt sajten  https://betinia.se/sv/live och började satsa på sport, samt att periodvis spela onlinekasinon. Det är också ett sätt för mig att koppla av och varva ner.


   
SvaraCitera