Forumet - Tjäna pengar

Tjäna pengar

833 1 19
Känns som jag tar pengar från mamma och pappa, vet att jag inte gör eller jo stort sätt så gör jag ju det , livnär ju mig på dom. Men vill kunna betala saker lite mer själv, är 14 år dock bara. Men finns det jobb eller något som funkar? Ica ska jag gå till och fråga om jag inte kommer på något bättre , men finns ju jätte många jobb . Tror till och med människor kan livnära sig på allt i dagensläge . Så några bra tips? Kom ihåg att jag bara är 14. 
Panta flaskor. Man kan faktiskt tjäna rätt bra med pengar på det om man inte är rädd för få lite skit under naglarna om man säger så Icke! Fast det beror väl på vad man bor kanske.
Tillverka saker och sälj det. Typ tavlor, funkar kanske bättre om man är 11 ifs

Spana också in:


Ruttenfisk: Typ klassiska saker som kliipa gräset, skotta snö, gå ut med hund, vara barnvakt?
Vi har ingen "relation" med våra grannar , och mina föräldrar ger mig nog inte pengar för varadgliga sysslor ,
Ruttenfisk: När jag var liten vek jag pappersflygplan och försökte sälja till grannar. Tror jag fick ett sålt för 1 kr.
Hahaha kan prova det , ställer mig nere vid centrum imorgon och frågar om någon vill köpa
Skulle tänka mig att gå ner till cafeet som ligger där jag bor och fråga om dom vill ha mig där på deltid eller vad man säger , men tror redan någon ungdom kämpat åt sig den platsen... det finns inte många ställen där jag bor ... en bilaffär , ica , willys , biblotek och café . Typ allt, man får åka en halvtimme för att ta sig lite mer till något ställe.

Moongoose : Panta flaskor. Man kan faktiskt tjäna rätt bra med pengar på det om man inte är rädd för få lite skit under naglarna om man säger så Icke! Fast det beror väl på vad man bor kanske.
Tillverka saker och sälj det. Typ tavlor, funkar kanske bättre om man är 11 ifs
Har också funderat på det där med att leta upp flaskor och sen panta dom för att få lite pengar men tänker liksom att det känns lite läskigt ifall det kommer nån inbiten flasksamlare och blir arg...