Forumet - Tjänapengartips till 13-åring!!!

Tjänapengartips till 13-åring!!!

38359 0 22
Tjabba tjena allihop!
Är det någon som vet något bra sätt att tjäna pengar på när man är 13 år?

Har läst att det finns sånahära enkäter man får fylla i och så också tjäna pengar men oftast så måste man vara 18 år och äldre då?!
Är det någon som vet en sådan sida där man får bli medlem vid 13-års ålder?

Eller nåt annat sätt man lätt kommer åt pengar på?
Kram
Får nämligen 100 kr imånaden och då kan man för tusan spara i evighet ttills man får ihop något!!!

Tack på förhand
Ella

Spana också in:

hit​​ och be dina föräldrar att hjälpa dig att beställa 3 paket. Ta med det till skolan och sälj för 20 kr styck. Inom en vecka borde du ha sålt allt. Total vinst: 1920 kr. Du kan försöka att höja priset lite till men jag tror inte att någon är villig att betala så mycket. Om det finns en kiosk nära skolan finns det risk för att försäljingen inte går lika bra. Bättre än att sälja jultidningar där jultidningsförlagen tar 60% av vinsten. Du behöver inte köpa godisremmar, finns många andra sorters godis också.
där jag bor har vi en facebooksida för vår by. i somras så la jag och en kompis ut en annons där vi skrev att vi var villiga att utföra hushållssysslor för 50 kr/h. totalt tjänade vi ihop 500 kr var, jobbade alltså i 10 timmar. det var ett ganska bra sätt, du kan ju testa att göra något liknande, och om det inte finns någon facebooksida kan du skriva en gammal hederlig annons och sätta upp i er butik/skola/bibliotek.
Har sålt jultidningar för 12 000 kr ska jag välja en iMac eller en smart tv eller 10 000 kronor på olika butiker?
Man kan få mycket via jultidningar om man kämpar. Använd sådana fall jultidningsförlaget eller bra-förlag. Man kan också samla ihop pengar genom att plocka isär trasiga tekniska saker och lämna in de till webhallen. jag fick 4500 kr av att lämna in delar fråbn olika iphones och ipads.