Forumet - Tjänar 200kr i timmen svart

Tjänar 200kr i timmen svart

14577 2 34

Hej, Tack för ett bra forum

Tänkte bara höra vad ni jobbar med för att köpa kläder osv? Får ni hela ert barn/studie - bidrag? Är pengar ett stort problem för er?

Jag själv jobbar som barnvakt och hjälper även till med läxhjälp. Jag fick jobb genom en bra sida där man kan jobba med vad man än är duktig på, och jag fick snabbt kunde när jag la upp en gratis annons där. 

Jag vill alltså höra om 200kr/h är bra, dåligt eller medel för en 18 åring?  Och om ni får era studiebidrag varje månad?

Peace

Senast ändrad 20 Apr 2014, 15:44 av Exner

Spana också in:


Agahnim:

Finns ingen lagstadgad minimilön vad jag vet. När jag jobbade som telefonförsäljare hade jag 50 kr/h. Sen kunde den öka ju mer jag sålde /dag.
Beror på om arbetsgivaren tecknat kollektivavtal tror jag.. Det kan man kanske försöka ta reda på om man tjänar så lite.
Krossan:
Trodde 75 kr var på Mcdonalds :O
Men hon är ju 23, det är om du är under 17 som du kan tjäna så lite. Mcdonalds går under restaurangavtalet. 

Det är facken och arbetsgivarna som bestämmer vad som de anställda ska tjäna som minst. Det kan lika väl vara 35 kr i timmen som 110 kr i timmen.. Dåligt tycker jag men så är det.

ehdtror typ 80 är minimumlön :o men 92 är ju inte så mycket mer.. jobbar på kundtjänst
92 kr i timmen är juh inte alls mycket Förvånad På mitt förra arbete så tjänade jag 116 kr i timmen och jag var arton år då Förvirrad
Vet dock såna som tjänar 30 kr i timmen... Förstår inte varför man jobbar för det. Tiden är knappast värt betalningen.

getloose9Jag vill alltså höra om 200kr/h är bra, dåligt eller medel för en 18 åring?  Och om ni får era studiebidrag varje månad?
200 kr i timmen är juh kalasbra dock så är ju ditt arbete ett jobb där man knegar hela tiden. Kanske 400 kr för 2 timmars barnvakt, sen så kanske du har ett till barnvakts jobb samma dag för 600 kr 3 timmar. Sedan kanske det kan ta upp till 3 dagar tills du får en ny "beställning". Det kan också vara svårt att planera in tider om det är flera under en dag då det är "bästa sändning" under diverse timmar.. Men javisst! 200 kr är helt klart helt OK.