Forumet - Tjallat

Tjallat

993 0 70
Jag var ute en kväll/natt med tre kompisar, ena killen fick för sig att vi skulle jiddra med några andra. Han valde en kille som var lite mullig, han hade en kompis som var rätt så small.

Han misshandlar dom och rånar dom på en mobil och en keps. Det blir rättegång på skiten. Och snuten gör husrannsakan på mig, plockar mig sju på morgonen två månader efter skiten hände.

Mamma tvingar mig säga allt jag vet och svara ärligt på snutens frågor. Jag gjorde det , peka ut alla och sa allt som hände.

Gjorde jag rätt?
Vad skulle ni har gjort? [sad]

Spana också in:

ErikErik11:

Gjorde jag rätt?


Om du tänker efter: hur känner du inför den killen som blec misshandlad och bestulen på sin mobil. Och, av den enda anledningen att han var tjock och att din kompis var uttråkad? Är det rätt att hoppa på någon, göra denne illa, sno en dyr sak från honom, för att man vill ‹jiddra›? De flesta här kommer säga att du gjorde rätt - och min reaktion är även densamma. Men, det viktiga är att du själv reflekterar över det som hänt, och tänker efter.

Vad är det för jävla kompisar du har by the way?
framtidstron lever:

Varför inte?


vet inte men så är det iaf. det är en hederskodex

man tjallar inte. iaf inte på vänner eller folk man bryr sig om. jag har aldrig nånsin tjallat på nån av mina kompisar, jag skulle aldrig göra nåt sånt. spela roll vad de gjort (så länge de inte gör nåt mot mig eller min familj eller så)