Forumet - Tjarå för ett tag

Tjarå för ett tag

507 0 50
Nu har jag ätit upp min stolthet och erkänner för mig själv att jag inte pallar att vara ifrån rökat längre än 24 timmar.
Det har jag iof förstått ett tag och försökt många gånger förut, men nu skickar jag in mig på rehab.
Imorgon 12:30 sitter jag i bilen dit.
Är faktiskt riktigt peppad, kommer bli intressant att få lära känna ett annat jag som jag inte träffat på väldigt väldigt länge.
Nu ska fortsätta mitt bubblande tills jag somnar.
Så vi ses om några veckor mina kära vänner och alla er andra som jag älskar att reta vansinne på.
Hoj!

Spana också in:

NUJÄVLARR:

Är faktiskt riktigt peppad, kommer bli intressant att få lära känna ett annat jag som jag inte träffat på väldigt väldigt länge.


Ett tips, om du verkligen vill bli ren, säg upp kontakten med dina vänner, för förr eller senare så kommer du sitta nere i skiten. "Kände" själv en person som har varit på rehab ett antal gånger, efteråt gick det alltid bra ett tag, tills han kom i kontakt med sina gamla "vänner" och då satt han i skiten igen. Lycka till, hoppas du lyckas!
massgrav:

Måste bara höra mig för, hur går det?


Hemma igen! [y][bigsmile]

Har gått as bra! första natten låg jag i skräck å helt jävla tokig och kunde inte förstå varför i helvete jag valde att åka till rehab, men det var bara första dagen. redan andra dagen så kände jag mig säker och motiverad. nätterna var ett helvete, en natt minns jag väldigt väl:
Svettades och var skitstirrig, det var jobbigare att ha slutna ögon än öppna. och svetten bara rann, svettades från hela kroppen och när svettdropparna började rinna på magen så kicklades det så otroligt mycket så jag inte kunde ligga på varken sidan eller ryggen så jag fick ligga på mage hela natten.
Fick 2 ångest "vågor", men dem gick snabbt över när jag fick stillat mig själv och lite insikt på vad det handlade om.
Nu är jag mer motiverad än någonsin! jag har lägenhet, fint inrett, fina möbler, och saker att göra på dagarna, visserligen inte många timmar per dag, men saker att göra iaf. jag känner verkligen att ett nyktert liv inte är så dumt :)

Och ja, jag kommer få bryta med en hel del vänner, och har redan gjort det. Känns jävligt dumt av mig - men nu är det dags att tänka på mig själv och inte att behaga mina vänner.

Hinner inte berätta så mycket mer, är hemma hos mina föräldrar och ska stanna här hela helgen.
nu ska jag kila iväg och umgås med min familj :)
[love]