Forumet - Tjej i klassen

Tjej i klassen

271 0 10
Hej! jag har tänkt på en tjej i klassen och tror jag e kär i henne men som preson e jag ganska blyg. Jag änker på henne nästan hela tiden och vill vara med henne lite mera.Jag vet bara inte hur jag ska säga det till henne. jag är rädd för att hon "dissar" mig och då kommer det snackas i skolan. Vad/hur ska jag göra?[confused]
lollis15:

Jag änker på henne nästan hela tiden och vill vara med henne lite mera.Jag vet bara inte hur jag ska säga det till henne.


Fråga om hon vill hitta på något efter skolan [y]

lollis15:

jag är rädd för att hon "dissar" mig och då kommer det snackas i skolan.


Men du kan ju inte strunta i att fråga bara för det! Kom igen nu ;)

Spana också in:

Skit i att det kan gå dåligt. Det bästa är att aldrig gå in för att kurtisera utan att istället bara försöka vara social och prata lite. När man känner att det börjar byggas på lite "stämning" kan du försöka visa framfötterna. Om du nu är rädd att hon ska dissa dig kan du ju passa på att lägga in ett skämt om att ni ska träffas när ni skämtar om något annat och se hur hon reagerar.

Hoppas det går att urskilja vad jag menar.
lollis15:

preson e jag ganska blyg.


Utsätt dig för sociala situationer du är rädd för. Och våga misslyckas. Om du vet om dina bra/dåliga sidor så får du självdistans och bryr sig inte om vad andra tycker om dig.

Men träna på din blyghet. För du förtjänar inte att va blyg. Träna steg för steg typ först "hej" sen lite större osv. Sen om tjejen du gillar så är det bara gå fram till henne och snacka om sånt hon tycker om...

bara fråga om det något mer du undrar[smile]