Forumet - Tjej och kär i en bög

Tjej och kär i en bög

2727 0 18
Jag har en vän som är bög. Många tror att vi är ett par eftersom vi umgås typ varje dag, beter oss väldigt lika, och har ögonkontakt nästan hela tiden även när andra är med i rummet/samtalet. Jag tycker han har ett flörtigt sätt mot mig, men har inte tänkt så mycket på det eftersom han sagt att han är bög. Grejen är att jag har känslor för honom, men skulle (av respekt) aldrig ta steget att t.ex. kyssa honom. Vill inte förlora honom som kompis liksom. Samtidigt funderar jag på om han verkligen är 100 % homosexuell. Han pratar kryptiskt - en gång när jag skulle på en dejt sa han "ja, du gör som du vill, men tänk på att andra kan bli sårade". Wtf, liksom? Så ibland känns det nästan som att han känner något för mig också. Eller så är det bara önsketänkande ;)

1) Tror ni han skulle ta avstånd från mig om jag berättade om mina känslor? För min del skulle det inte förändra hur jag är i vår kompisrelation, men jag är rädd att han skulle tycka det är jobbigt att veta om och därför bete sig annorlunda när vi umgås. 

2) Hur skulle ni reagera om en nära vän (oavsett kön) berättade att han/hon var kär i dig?

Spana också in:


trevlig-snubbe: Jag tycker att du borde säga till honom och berätta vad du tycker samt vad han har sagt.
Men säg att om han inte känner något för dig att du oavsett vill ha den kontakt med honom som du har nu!
Jag hoppas på det bästa för dig! Lycka till. Glad Hjärta
Tack för svaret :) Jag får se hur jag gör. Tror jag börjar med att fråga om han varit intresserad av en tjej nån gång :)