Forumet - Tjej på skallen

Tjej på skallen

900 0 83
Hur fasen gör man när man ständigt har en brud på skallen, och tänker på henne så gott som jämt.

Har träffat en tjej som tog kontakt med mig i ett par veckor nu, inte så mycket men ändå. Vi bor en mil ifrån varandra, det gör det hela knepigare.

Bara det att hon tog kontakt med mig var så smickrande, modigt av henne. Att hon dessutom är väldigt söt gör det hela 10 gånger bättre.

Men jag plågas minst lika mycket av dette, tänkter på henne fanimej konstan, mitt liv har liksom stannat av. Har inte samma sug efter att vara med mina vänner som tidigare.

Jag tänker på henne så mycket att jag drömmer om henne så gott som varje natt.

Tro för all del inte att jag vill glömma henne, o nej! Vill absolut inget hellre än att vara tillsammans med henne. Men jag orkar inte med att tänka på henne jämt, vad gör hon nu? gillar hon mig verkligen? har hon tappat intresset? Fan jag blir galen!

Spana också in:

BroderGrim:

Så jag vet hur det känns....man spekulerar om allt :/


Precis! Man kan knappt göra nånting utan att tänka på henne. Liksom bara en sån grej som att hon inte är inne på msn på länge så får man misstankar, jag blir sjukt paranoid! Eller som igår, fick ett sms av henne,
hej vad hör du? =). Såg det inte förens ett par timmer efter och svarar då, så får jag inget tillbaks, och så börjar man fundera igen.
kråååkan:

Om hon tar kontakt med dig så är det väl ett tecken på intresse. Om ni bor långt ifrån varandra så kan ni ju prata på msn/telefon innan ni träffas. Fattar inte varför du vill sluta tänka på henne. Använd det som drivkraft istället!


Jag vill inte sluta tänka på henne, jag vill kunna leva ett normalt liv om man säger så, det går knappt nu.[bigsmile]


hejkattunge:

Du har aids.


Påminn mig inte, snälla..
Rekon:

Påminn mig inte, snälla..


Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.Du har aids.
Rekon:

Klart har jag träffat henne. Vi går på samma skola


Jaha, men då så. Då blir ju allt så mycket lättare [smile]
Prata ofta med henne, håll lång ögonkontakt, le mycket, var i hennes närhet, rör vid henne, ge henne komplimanger, retas lite med henne osv.
Tycker hon om dig så borde hon uppskatta det här och hon borde då visa mer intresse för dig på liknande sätt. Försök helt enkelt att se till att du finns lika mycket i hennes huvud som hon finns i ditt! [wink]